• دوشنبه / ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۹:۲۱
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1403112921222
  • خبرنگار : 71649

معاون استاندار تهران اعلام کرد

پیگیری استانداری تهران برای افزایش کیفیت گوشت قرمز در استان/ همراهی استان‌های معین تولید کننده سیب زمینی

پیگیری استانداری تهران برای افزایش کیفیت گوشت قرمز در استان/ همراهی استان‌های معین تولید کننده سیب زمینی

معاون استاندار تهران با اشاره به پیگیری‌های استانداری برای افزایش کیفیت گوشت قرمز در استان تهران، گفت: به واحدهای دسته‌بندی تذکر دادیم تا دسته بندی شقه‌ای و ترکیب مناسب شکل بشقابی گوشت قرمز برای افزایش کیفیت را رعایت کنند.

حشمت‌الله عسگری در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت اقلام مورد نیاز مردم در استان تهران، اظهارکرد: حداقل در ۴۰ روز گذشته افزایشی در قیمت اقلام مورد نیاز مردم نداشتیم و از نظر موجودی که هیچ مشکلی نداریم. تنها در بین کالاهای اساسی در خصوص سیب زمینی مشکلی پیش آمده بود و اما چند وقتی است که انبارها باز شده و از چند استان کالا به سمت تهران می‌آیند.

وی ادامه داد: خوشبختانه با توجه به گزارشی که از سوی همکاران در سازمان میادین میوه و تره‌بار و همچنین انجمن حقوق مصرف کنندگان داده شده است، کمی قیمت سیب زمینی کاهش پیدا کرده است. اگر این برنامه استمرار پیدا کند و استان‌های معین تولید کننده سیب زمینی مثل همدان، زنجان و کردستان همراهی‌شان را ادامه دهند، سیب زمینی به قیمت قبل بازمی‌گردد. مقدار اختلاف بین بازار و سیب زمینی انبار شده زیاد است؛ حتماً در تمام نمایشگاه‌ها عرضه کالای اساسی بدون استثنا به این مسئله توجه داریم.

معاون استاندار تهران درباره کیفیت پایین گوشت در چند وقت اخیر در بازار نیز گفت: کیفیت گوشت گرم بد نیست؛ اما آن شکلی که به دست مردم می‌رسد زیبنده‌ مردم نیست. در مقطعی به دلیل محدودیت ارائه گوشت گرم صف ایجاد می‌شد و برای اینکه این سقف برچیده شود، بسته بندی آن را توسط واحدهای بسته بندی بشقابی‌ کردند و به صورت بشقاب‌های ۲ کیلویی به مردم ارائه شد تا صف ایجاد نشود. این مسئله ایرادهایی دارد؛ چرا دو کیلو؟ اگه کسی یک کیلو بخواهد چه کار باید کرد؟ یا اگه سه کیلو خواست چه کار باید کرد؟ متاسفانه بخشی از گوشت کیفی در پروسه بسته بندی قرار نمی‌گیرد و از شبکه خارج می‌شود و به رستوران‌ها یا چلو کبابی‌ها فرستاده می‌شود.

وی اضافه کرد: ما یک بررسی کارشناسی که انجام دادیم و همکارانمان در سازمان بازرسی و در صنعت و معدن نیز این موضوع را پیگیری کردند. آن گوشت هم درصد چربی‌گیری‌اش نامتعارف است و ترکیبی که برایش در نظر گرفته شده توسط واحدهای بسته بندی رعایت نمی‌شود؛ یعنی عملاً گوشت بی‌کیفیت با قیمت بالا به مردم داده شده است؛ لذا هرچند که واحدهای بسته بندی و این شکل بسته بندی مشکل صف را برچیده است؛ اما باز هم مورد استقبال مردم نیست چرا که مردم دوست دارند گوشت قرمز را مثل قدیم شقه‌ای بخرند.

عسگری درباره راهکارهای رفع مشکل کیفیت گوشت، گفت: ما در مرحله اول به واحدهای بسته‌بندی تذکر دادیم تا ترکیب مناسب شکل بشقابی گوشت قرمز را رعایت کنند. در مرحله شکلی نیز از حالت شقه‌ای، چهارتیکه را برای سازمان میادین تصویب کردیم تا از این به بعد گوشت بهتری در میادین عرضه شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha