• یکشنبه / ۲۸ دی ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۲
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404102815014
  • خبرنگار : 71649

عضو شورای شهر تهران عنوان کرد

ابهام در قرارداد مرکز ارتباطات شهرداری تهران و صداوسیما

ابهام در قرارداد مرکز ارتباطات شهرداری تهران و صداوسیما

عضو شورای شهر تهران با اشاره به وجود ابهاماتی در خصوص قراردادهای مجموعه مرکز ارتباطات شهر با صدا و سیما گفت: هنوز پاسخی دریافت نکردیم که این قراردادها چگونه بسته شده است و گزارش شفافی به شورا ارائه نشده است.

به گزارش ایسنا، مهدی اقراریان در جلسه امروز (یکشنبه) شورای شهر تهران در تذکر پیش از دستور خود همچنین اظهار کرد: همچنین گزارش حسابرسی، بودجه و منابع و درآمد موسسه رایانه شهر تهران در اختیار قرار بگیرد تا وضعیت آن مشخص شود که مأموریت‌های این موسسه چه چیزی است و اقدامات این موسسه و همکاری آن با فاوا چگونه است.

در ادامه حبیب کاشانی هم در تذکر پیش از دستور خود با اشاره به اهمیت ملاقات‌های مردمی، گفت: از سال ۱۳۸۲ که به لطف خدا و مردم وارد شورای شهر شدم، سبک جدیدی در ملاقات‌ها را ایجاد کردیم و در جلسه‌ای هم که با حضرت آقا داشتیم ایشان فرمودند اعضا باید بین مردم و گوش شنوای آنها باشند. در این دوره بنده از ابتدای آغاز شورای ششم همچون سایر اعضا ملاقات‌های مردمی را برگزار کردم.

کاشانی با بیان اینکه روند برگزاری دیدارها به این صورت است که از دو هفته قبل اطلاع رسانی به مناطق انجام می‌شود، اظهار کرد: طبق روند اجرایی، دفتر بنده از دو هفته قبل به مناطق اعلام می‌کند که قرار است جهت دیدار مردمی به شهرداری منطقه برویم و متقابلا شهرداران مناطق نیز اعلام می‌کنند که برنامه کاری آنها چگونه است و آیا حضور دارند یا خیر؟.

این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: طبق روالی که عرض کردم قرار بر این بود که چهارشنبه هفته گذشته بنده به منطقه ۱۳ بروم؛ اما وقتی بنده به منطقه مراجعه کردم دیدم که هیچکس نیست و روابط عمومی منطقه هم گفت هیچ بنری مبنی بر حضور عضو شورا در شهرداری منطقه برای دیدار با اهالی نصب نشده و اطلاع رسانی صورت نگرفته است.

کاشانی افزود: شهرداری منطقه این اقدام را با این موضوع که بنرها سوزانده شده است توجیه کرد؛ اما نکته این است که دیدار ما بعد از  اتفاقات ۱۸ و ۱۹ دی ماه بود و بعدا مشخص شد اصلا بنری نصب نشده است.

وی گفت: اگر قرار باشد این اقدام دوباره صورت بگیرد من با خودم وانت و چند صندلی میبرم جلوی  شهرداری می‌نشینم تا مردم مرا ببینند و مشکلات خود را اعلام کنند. به شهرداری تهران اعلام می‌کنم این اقدام به هیچ وجه نباید ادامه یابد.

همچنین سید محمد آقامیری در تذکر پیش از دستور خود با بیان اینکه مقام معظم رهبری روز گذشته در سخنان خود اعلام کردند که ۲۵۰ مسجد در کشور و ۶۱ مسجد در تهران آسیب دیدند و تجهیزات ۲۱ مسجد در تهران به کلی از بین رفته است، گفت: در ستاد ساماندهی مساجد مصوب شد که ما برای بازسازی مساجد در کنار مردم قرار بگیریم. ائمه مساجد نیز توضیحاتی در جلسه‌ای که با آنها داشتیم، در مورد اتفاقات صورت گرفته ارائه دادند. دشمن باز هم ناکام ماند و باعث شد که استقبال مردم از مساجد افزایش یابد.

آقامیری گفت: قرار شد با محوریت ائمه جماعات و مردم و با همکاری مردم، مساجد بازسازی شود. مردم از خانه‌های خود فرش‌هایی به مساجد آوردند و نماز جماعت اقامه کردند. دشمنان دست روی نقطه‌ای گذاشتند که از آن آسیب دیدند و استقبال از مساجد افزایش یافتند.

وی با اشاره به تذکر حبیب کاشانی  اشاره کرد که قرار بود سه جلسه در مناطق در هفته گذشته داشته باشیم، تصریح کرد: با توجه به اتفاقات اخیر و آتش گرفتن بنرها اعلام شد که جلسه‌ها لغو شود. امروز هم جلسه دیگری لغو شد که باید پیگیری شود که چرا چهار جلسه ما لغو شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha