• شنبه / ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۳
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1404011607018
  • منبع : سازمان بهزیستی

حمایت‌های مالی بلاعوض و ارائه تسهیلات به گروه‌های همیار بهزیستی

حمایت‌های مالی بلاعوض و ارائه تسهیلات به گروه‌های همیار بهزیستی

سرپرست مرکز توسعه کارآفرینی و توانمندسازی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به برنامه‌های این مرکز در سال ۱۴۰۴ گفت: مرکز توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی با هدف توسعه حمایت‌های اجتماعی، ظرفیت‌سازی، ارتقاء سطح خودباوری و تسهیل در دسترسی جامعه هدف به منابع، برنامه‌ای جامع را در راستای تغییر رویکرد از حمایت صرف به توانمندسازی اجرا خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر آرزو ذکایی‌فر افزود: در همین راستا، سازمان بهزیستی کشور اقدام به راه‌اندازی گروه‌های همیار بانوان کرده است؛ این گروه‌ها با هدف کاهش مدت حمایت‌های مستمر، کاهش وابستگی جامعه هدف، افزایش خوداتکایی اقتصادی، روانی و اجتماعی بانوان و ارتقاء سطح آموزش و مهارت‌های آنان ایجاد شده‌اند.

ذکایی‌فر با بیان اینکه جامعه هدف این طرح شامل زنان و دختران سرپرست خانوار، زنان و دختران خودسرپرست، دختران عضو خانواده و مادران دارای فرزند چندقلو است، خاطرنشان کرد: یکی از مؤلفه‌های مهم در فرآیند تشکیل گروه‌های همیار، مفهوم «زنجیره ارزش» است.

ذکایی‌فر ادامه داد: در این چارچوب، افراد با انجام فعالیت‌ها و فرآیندهایی متعهد می‌شوند تا به محصولات یا خدمات خود ارزش افزوده دهند. این فعالیت‌ها از تأمین مواد اولیه تا ارائه خدمات پس از فروش را در بر می‌گیرند و تولید خلاقانه متناسب با نیاز بازار، قیمت‌گذاری جذاب، بازاریابی اثربخش و فروش موفق از ارکان اصلی این زنجیره هستند.

سرپرست مرکز توسعه کارآفرینی و توانمندسازی سازمان بهزیستی کشور تأکید کرد: همچنین فعالیت‌های پشتیبانی درون‌گروهی و برون‌گروهی به منظور تولید مستمر، بازاریابی و ارائه خدمات پس از فروش از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند و هرچه این فعالیت‌ها حرفه‌ای‌تر انجام شوند، ارزش نهایی محصول یا خدمت افزایش خواهد یافت.

وی با اشاره به گسترش و تنوع گروه‌های همیار در سراسر کشور تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۱۶۰۰ گروه همیار در قالب تعاونی، شرکت و مؤسسه خیریه و در قالب سه مدل مختلف شامل گروه با سرپرست دوره‌ای یا دائم، گروه خانوادگی و گروه نامتمرکز در چهار رسته خدماتی، تولیدی، آموزشی و صنعتی در تمامی استان‌ها فعالیت دارند.

ذکایی‌فر مرحله آموزش، مهارت و اهلیت‌سنجی را یکی از بسترهای مهم در توسعه اشتغال پایدار دانست و گفت: پس از شناسایی و مصاحبه اولیه توسط تسهیل‌گران شغلی، اعضای گروه‌ها باید دوره‌های آموزش مهارت‌های نرم و پایه مانند ارتباط مؤثر فردی و گروهی، حل مسئله، مسئولیت‌پذیری، تفکر خلاق، مهارت‌های کسب‌وکار و آشنایی با قوانین مرتبط را بگذرانند.

سرپرست مرکز توسعه کارآفرینی و توانمندسازی سازمان بهزیستی کشور افزود: در ادامه، آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای و اهلیت‌سنجی نیز براساس فرآیند استعدادیابی و رغبت‌سنجی شغلی انجام می‌شود تا هر فرد در مسیری متناسب با توانایی‌های خود قرار گیرد.

سرپرست مرکز توسعه کارآفرینی و توانمندسازی سازمان بهزیستی کشور در پایان با اشاره به برنامه‌های سال جدید عنوان کرد: در سال ۱۴۰۴، با حمایت‌های مالی بلاعوض و ارائه تسهیلات به گروه‌های همیار، براساس برنامه کسب‌وکار و ارزیابی پیشرفت فعالیت‌ها، گام‌های مهمی در راستای توسعه اشتغال پایدار برداشته خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی کشور، وی خاطرنشان کرد: این اقدامات با بهره‌گیری از ظرفیت شبکه تسهیل‌گران شغلی در قالب کارویژه‌ای مهم، برای تقویت گروه‌های موجود و توسعه گروه‌های جدید در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha