به گزارش ایسنا، مهرداد باقری پبدنی با اشاره به مراحل توسعه زیرساختهای هنری شهر تهران اظهار کرد: در مرحله اول ظرفیتهایی که در مجموعهها و مراکز فرهنگی شهر تهران وجود داشت اما به علت عدم رسیدگی و یا عدم تکمیل در سنوات گذشته و یا بازدهی پایین در بیش از سه دههای که این مجموعهها زیر نظر سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران وجود داشتند، به روز رسانی شده و به ظرفیت مولدی تبدیل شدند که هنرمندها و شهروندان از آن استفاده کنند.
وی افزود: مرحله دوم، تکمیل مجموعه بزرگ و بسیار گسترده پردیس تئاتر تهران بود که افتتاح شده بود اما به علت مسائل و مشکلات، این ظرفیت بزرگ در خدمت هنرهای نمایشی و فضای کلی هنر نبود که به فضای نمایشی و هنری شهر تهران اضافه شد. این مجموعه به تنهایی درصد و سهم بسیار بزرگی از کالبدهای هنری شهر تهران را به خود اختصاص میدهد.
باقری پبدنی با بیان اینکه در دور سوم مقرر شد تماشاخانه ایرانشهر به عنوان پیشتاز هنرهای نمایشی در شهر تهران توسعه پیدا کند، یادآور شد: فاز تکمیلی تماشاخانه پردیس نمایشی ایرانشهر در بوستان هنرمندان است که اگر این مجموعه تکمیل شود، بخش جدی از نیاز ظرفیت نمایشی کشور و شهر تهران پاسخ داده خواهد شد.
وی با اشاره به طراحیهای آینده نگرانه برای سالهای آتی در بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری و آموزشی غرب آسیا در بوستان هنرمندان، خاطرنشان کرد: به نیاز موجود تا حد قابل قبولی پاسخ داده شده، اما باید به طراحیهای مبتنی بر آینده و ظرفیت هنری کشور بپردازیم.
رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران با بیان اینکه این مجموعه از حیث عرصه و زمین ارزش ریالی بالایی دارد، یادآور شد: شهرداری در توافق با ارتش جمهوری اسلامی، این زمین را برای ساخت پردیس تئاتر به کار گرفته است.
وی افزود: نزدیک به ۵۰۰ میلیارد تومان برای فاز تکمیلی پردیس و تجهیز و بهرهبرداری آن پیشبینی شده و تلاش ما این است که در سال جاری در مدار بهرهبرداری قرار بگیرد.
بر اساس گزارش سایت شهر، عملیات آغاز ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری و آموزشی غرب آسیا با پیشبینی ۲ هزار صندلی، روز پنجشنبه- ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۴- با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهردار تهران آغاز شد.
با ساخت این پردیس، ظرفیت سالنهای تئاتر زیر نظر شهرداری تهران از سه هزار و ۲۰۰ صندلی به پنج هزار و ۲۰۰ صندلی و ظرفیت سالنهای پایتخت از ۶ هزار به ۸ هزار صندلی افزایش خواهد یافت.
انتهای پیام
نظرات