• شنبه / ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۶:۰۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404012311909
  • خبرنگار : 50199

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد سوادکوه شمالی مطرح کرد

ضرورت پیوست فرهنگی در توسعه روستاها

ضرورت پیوست فرهنگی در توسعه روستاها

ایسنا/مازندران رئیس اداره فرهنگ وارشاد سوادکوه شمالی گفت: توسعه روستاها بدون توجه به فرهنگ، نگاهی ناقص و ناپایدار خواهد بود از این‌رو پیوست فرهنگی یک ضرورت است.

نجمه روحی شنبه ۲۳ فروردین در حاشیه بازدید از پروژه‌های فرهنگی روستای فرامرزکلا سوادکوه شمالی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ایجاد فضاهای فرهنگی، حمایت از کسب‌وکارهای خانگی و تقویت زیرساخت‌های هنری در مناطق روستایی، نه تنها کیفیت زندگی را افزایش می‌دهد، بلکه زمینه‌ساز بازگشت جوانان و مهاجرت معکوس نیز می‌شود.

وی افزود: در جریان بازدید از روستای فرامرزکلا، بر همین اصل تأکید شده و خواستار توجه جدی‌تر به ظرفیت‌های فرهنگی روستاها هستیم.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سوادکوه شمالی  ادامه داد: در این راستا با حضور در روستای فرامرزکلا از توابع بخش نارنجستان، ظرفیت‌های فرهنگی، هنری و اقتصادی این منطقه مورد بررسی قرار گرفت.

روحی گفت: در این بازدید که با هدف شناسایی نیازها و تقویت زیرساخت‌های فرهنگی روستا انجام شد، رویکرد توسعه‌محور اداره فرهنگ و ارشاد را در راستای شعار سال یعنی سرمایه‌گذاری برای تولید تبیین می‌شود.

او با اشاره به اهمیت پیوند فرهنگ و اقتصاد، تأکید کرد: برای پایداری تولید و رونق اقتصادی در روستاها، باید به تقویت بسترهای فرهنگی توجه ویژه شود.

 رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سوادکوه شمالی، ادامه داد: کتابخانه عمومی فرامرزکلا بعنوان یکی از نقاط محوری فرهنگی مورد بررسی قرار گرفت.

روحی گفت: این کتابخانه با بیش از سه هزار جلد کتاب، نقش مؤثری در ترویج مطالعه و افزایش آگاهی در میان روستاییان دارد.

وی افزود: همچنین نمایشگاه صنایع دستی و محصولات غذایی محلی بانوان نیز در روستا برپا شده است.

 رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سوادکوه شمالی، گفت: این نمایشگاه، علاوه بر عرضه تولیدات زنان روستا، می‌تواند به‌عنوان هسته‌ای برای شکل‌گیری یک بازار دائمی محلی عمل کند و بخشی از نیازهای روزمره مردم را تأمین نماید.

این مسئول با اشاره به اینکه استقبال از این ایده‌ها، حمایت فرهنگی و پیگیری‌های لازم برای بهبود وضعیت فرهنگی و هنری روستا را در اولویت کاری خود قرار می‌دهیم، بیان کرد: هم‌افزایی میان نهادهای فرهنگی، دهیاری‌ها و مشارکت مردمی می‌تواند به ایجاد تحولی پایدار در بافت‌های روستایی منجر شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha