• جمعه / ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ / ۲۱:۳۵
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404012211267
  • خبرنگار : 50184

سرمربی تیم فجرسپاسی شیراز:

۶ بازی فینال در پیش داریم/ اهل استخدام جادوگر نیستیم

۶ بازی فینال در پیش داریم/ اهل استخدام جادوگر نیستیم

ایسنا/کرمانشاه سرمربی تیم فجرسپاسی شیراز با بیان اینکه تیمش یکی از سالم‌ترین فوتبال‌ سال‌های اخیر را بازی می‌کند، گفت: نه اهل استخدام جادوگر هستیم، نه به مربیان و تماشاگران حریف زنگ می‌زنیم.

پیروز قربانی، امروز ۲۲ فروردین در نشست خبری پس از پایان بازی فجرسپاسی شیراز برابر بعثت کرمانشاه، بااشاره به پیروزی تیمش در این دیدار، اظهارکرد: ما برای دیدار امروز شناخت خوبی از تیم بعثت کسب کرده بودیم. این تیم در رقابت‌های نیم فصل اول تیم قلدری بود و در این بازی نیز قدرت خود را نشان داد. 

وی با ابراز رضایت و قدردانی از عملکرد بازیکنانش برابر بعثت کرمانشاه، افزود: تیم ما در نیمه اول بازی بسیار خوبی از خود نشان داد و مجموعا می‌توان گفت فوتبال قشنگی را شاهد بودیم، خصوصا در نیمه اول که سطح فنی بالایی داشت. 

سرمربی تیم فجرسپاسی شیراز به قدرت تیم بعثت در این دیدار اشاره‌ و تصریح کرد: امتیاز گرفتن از برخی از تیم‌ها کار بسیار سخت و در عین حال شیرینی است که یکی از این تیم‌ها برای ما تیم بعثت کرمانشاه بود که جا دارد از بازیکنانم به خاطر عملکردشان تقدیر کنم. 

وی در ادامه در پاسخ به سوالی درخصوص زمان قطعی شدن صعود تیم فجرسپاسی به لیگ برتر نیز عنوان کرد: تا پایان رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال شش بازی دیگر در پیش داریم و هر اتفاقی ممکن است در بازی‌های پیش رو رخ دهد، لذا تمام تمرکز ما فعلا روی بازی بعدی برابر تیم نیروی زمینی است‌. 

قربانی ادامه داد: به همه بازیکنانم گفته‌ام ما تا پایان رقابت‌های لیگ، شش فینال در پیش داریم. برای هر بازی باید با تمام توان بجنگیم و زمانی که به هفته پایانی رسیدیم، می‌توانیم نتیجه عملکرد خودمان را در لیگ ببینیم و ببالیم که صعود کرده‌ایم. 

وی یادآورشد: هرچند که در بازی‌های پیش رو با برخی تیم‌ها مسابقه خواهیم داشت که در میانه‌های جدول هستند، اما مانند تیم بعثت تیم‌های سفت و محکمی هستند و برابر تیم ما که مدعی صعود است، انگیزه خوبی برای بازی کردن دارند و این کار ما را سخت می‌کند. 

سرمربی تیم فجرسپاسی شیراز خاطرنشان کرد: به همه بازیکنان تاکید کردم که درعین داشتن ذهن برنده، باید به همه تیم‌ها احترام بگذارند و حق بی احترامی به هیچ تیمی را ندارند، چراکه ما یک تیم فرهنگی هستیم و اسم یک شهید روی تیم ما قرار دارد، اما از نظر فنی تاکید کرده‌ام که باید قدرتمند ظاهر شوند. 

وی با تاکید براینکه تیمش برای رسیدن به جایگاه کنونی در لیگ زحمات زیادی کشیده، گفت: تیم ما یکی از سالم‌ترین فوتبال‌های سال‌های اخیر را بازی می‌کند. نه به مربیان حریف زنگ می‌زنیم و نه به تماشاچیان آنها. اهل انجام کارهای دیگر مانند استخدام جادوگر نیستیم. ما تنها یک مجموعه همدل هستیم که از روز اول حتی در روزهای سخت اجازه ندادیم اتحادمان از بین برود و خداوند نیز این مسئله‌ را می‌بیند.

قربانی در بخش پایانی سخنانش با انتقاد از وضعیت استادیوم آزادی شهر کرمانشاه، گفت: به هیچ عنوان این استادیوم در شان شهر خوبی مانند کرمانشاه و مردمش که یکی از با فرهنگ‌ترین و اصیل‌ترین مردم ایران هستند، نیست و امیدوارم مسئولین برای بهبود وضعیت آن اقدام کنند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha