• دوشنبه / ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۳
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404020100461
  • خبرنگار : 50975

یک مسئول در وزارت ورزش و جوانان:

۴۲۰۰ طرح نیمه‌تمام ورزشی در کشور نیازمند ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار است

۴۲۰۰ طرح نیمه‌تمام ورزشی در کشور نیازمند ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار است

ایسنا/چهارمحال و بختیاری سرپرست معاونت امور حقوقی، مجلس و استان‌های وزارت ورزش و جوانان با اشاره به حجم پروژه‌های نیمه‌تمام در کشور، گفت: در حال حاضر بیش از ۴۲۰۰ طرح نیمه‌تمام ورزشی در سراسر کشور وجود دارد که برای تکمیل آن‌ها به اعتباری بالغ بر ۱۰۰ هزار میلیارد تومان نیاز است.

سید غنی نظری خانقاه امروز اول اردیبهشت در آیین تکریم و معارفه مدیرکل ورزش و جوانان چهارمحال‌وبختیاری با تأکید بر حفظ کرامت انسانی مدیران پیشین اظهار کرد: اولین خواسته ما از مدیران جدید، احترام به جایگاه و حرمت مدیران سابق است. این اصل باید همواره به عنوان یک ارزش اخلاقی و انسانی در نظر گرفته شود.

سرپرست معاونت امور حقوقی، مجلس و استان‌های وزارت ورزش و جوانان، با اشاره به حجم پروژه‌های نیمه‌تمام در کشور عنوان کرد: اگر این پروژه‌ها به سرانجام برسند، تحول بزرگی در توسعه ورزشی و اجتماعی مناطق مختلف کشور رخ خواهد داد.

نظری ادامه داد: برای تسریع در روند تکمیل طرح‌ها، مقرر شده است هر میزان اعتباری که از سوی استانداری‌ها و استان‌ها برای پروژه‌های نیمه‌تمام اختصاص دهند، وزارت ورزش و جوانان نیز همان میزان اعتبار متقابل اختصاص دهد.

وی همچنین به موضوع مولدسازی دارایی‌ها اشاره کرد و گفت: املاکی در اختیار دستگاه‌ها قرار دارد که باید اسناد رسمی آن‌ها دریافت شود تا از طریق فروش یا بهره‌برداری صحیح، منابع حاصل در مسیر توسعه ورزش و حوزه جوانان مصرف شود. این ظرفیت خوبی است که دولت برای پیشبرد طرح‌ها فراهم کرده است.

سرپرست معاونت امور حقوقی، مجلس و استان‌ها با بیان اینکه حوزه جوانان با کمبود امکانات مواجه است، تصریح کرد: در حوزه جوانان صرفاً تکالیف داریم و از امکانات خبری نیست. به‌دنبال آن هستیم که با تأمین اختیارات و منابع لازم، این حوزه را فعال‌تر کنیم.

وی درباره وضعیت بانوان نیز افزود: در حال حاضر بانوان تنها در سطح سرگروه در استان‌ها فعالیت دارند، اما طبق ساختار جدید وزارتخانه، در مرحله نهایی، پست‌های سازمانی و معاونت بانوان نیز برای آن‌ها تعریف خواهد شد.

نظری با انتقاد از بی‌نظمی در برخی ساختارها گفت: سازمان باید بر اساس نظم، انضباط و اصول مالی اداره شود. برگزاری جلسات در ساعات ابتدایی صبح بدون پاسخگویی به ارباب‌رجوع، نشانه بی‌سلیقگی مدیریتی است. مدیران باید توجه داشته باشند که مدیریت مردمی با حضور و پاسخگویی به مردم معنا پیدا می‌کند.

وی با اشاره به وضعیت سرانه فضای ورزشی در کشور گفت: در برخی استان‌ها سرانه ورزشی به دو متر می‌رسد، اما متأسفانه در برخی مناطق این عدد به زیر ۴۰ سانتی‌متر کاهش یافته است. برای ارتقای عادلانه سرانه ورزشی، باید توزیع بر اساس آمایش سرزمینی، ظرفیت‌ها و نیازهای واقعی هر استان صورت گیرد تا مناطق محروم نیز از امکانات مطلوب‌تری برخوردار شوند.

نظری تأکید کرد: تا زمانی که پروژه‌ها از اعتبار کافی برخوردار نباشند، هیچ‌گونه افتتاحی صورت نخواهد گرفت. افتتاح پروژه‌های ناقص جز اتلاف منابع فایده‌ای ندارد، همچنین کلنگ‌زنی پروژه‌های جدید فعلاً در دستور کار وزارتخانه نیست و تمرکز اصلی بر تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام خواهد بود.

وی در پایان بر اهمیت توجه به ورزشکاران مناطق محروم تأکید کرد و گفت: استعدادیابی در مناطق روستایی و کم‌برخوردار در دستور کار وزارتخانه قرار دارد. ما مکلف به شناسایی، حمایت و پاسخگویی به مطالبات ورزشکاران سراسر کشور به‌ویژه در مناطق محروم هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha