• جمعه / ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۸:۰۰
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 1404020201500
  • خبرنگار : 71429

یک استاد دانشگاه:

قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول یک تحول مثبت در نظام حقوقی است

قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول یک تحول مثبت در نظام حقوقی است

دانشیار دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی گفت: تصویب قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، یک امر بزرگ و تحول مثبت در نظام حقوقی ما است.

باقر شاملو در گفت و گو با ایسنا در این باره گفت: تصویب قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، یک توقع و انتظار چهل و  چند ساله حقوقدانان، دانشگاهیان، قضات و اهل فن بود که می‌تواند بسیاری از مشکلات حقوقی نظام قضایی را حل کند. 

وی افزود: تصویب قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، یک امر بسیار بزرگ و تحول مثبتی است که در نظام حقوقی ما واقع شده و تبیین ابعاد مختلف قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول مصوب ۱۴۰۳،  یک تحول اساسی و بنیادین محسوب می شود و  یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.

این استاد دانشگاه ادامه داد: تصویب این قانون یک حسن مطلق و خیر مطلق است و نحوه اجرای این قانون، می تواند این حسن مطلق را در نظام حقوقی و قضایی ما استقرار ببخشد و نهایتا موجب تثبیت مالکیت و تثبیت نظام حقوقی ما و ثمرات خوب به جامعه و مردم عادی شود. 

وی گفت: شاید دانشگاه‌ها انتظار تصویب چنین قانونی را نداشتند که یک همت بزرگ پشت تصویب این قانون بود؛ لذا همایش های جزیی و پراکنده ای در دانشگاه ها برگزار شده اما به صورت اصولی و نظام‌مند نبوده است و هنوز شاید نظام دانشگاهی نسبت به تصویب این قانون غافل‌گیر شده است.

شاملو با اشاره به برگزاری اولین همایش ملی قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول در ۱۷ و ۱۸ اردیبهشت ماه در ساری گفت: ضرورت برگزاری این همایش ها در آینده یک ظرفیت بسیاری بالایی را برای بحث و بررسی و تبیین این قانون به وجود می آورد و وظیفه دانشگاه هاست که این کار را به عهده بگیرند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha