• یکشنبه / ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۸:۱۰
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1404020704103
  • منبع : سازمان غذا و دارو

سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تاکید کرد

تقویت ارزش غذایی لبنیات با حفظ قیمت، راهی برای جبران کاهش مصرف

تقویت ارزش غذایی لبنیات با حفظ قیمت، راهی برای جبران کاهش مصرف
عکس تزیینی است.

سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با تأکید بر لزوم افزایش ارزش غذایی محصولات لبنی در کشور گفت: با توجه به مشکلات اقتصادی مردم، یکی از راهکارهای مؤثر برای جبران کاهش سرانه مصرف لبنیات، افزایش ارزش غذایی محصولات موجود در بازار است، بدون اینکه قیمت آن‌ها تغییر کند.

به گزارش ایسنا، دکتر حشمت‌الله رضوی با اشاره به افزایش تولید محصولات لبنی پروبیوتیک و غنی‌شده با ویتامین‌ها، اظهار داشت: این محصولات می‌توانند بخشی از خلاء تغذیه‌ای ناشی از کمبود ویتامین‌ها و غذاهای فراسودمند را جبران کنند.

وی گفت: محصولات غنی‌شده می‌توانند نقش مهمی در ارتقاء سلامت جامعه ایفا کنند، به‌ویژه برای گروه‌های حساس مانند کودکان، سالمندان و زنان باردار.

وی افزود: سرانه مصرف لبنیات در کشور حدود ۷۰ تا ۸۰ کیلوگرم در سال است؛ در حالی‌که میانگین جهانی به بیش از ۲۵۰ کیلوگرم می‌رسد. این تفاوت نگران‌کننده است و می‌تواند در بلندمدت سلامت عمومی جامعه را تهدید کند.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، رضوی با اشاره به اهمیت حمایت از مصرف محصولات باکیفیت و ارزشمند لبنیات گفت: در کنار حفظ قیمت، باید فرهنگ مصرف این محصولات در جامعه تقویت شود تا به تغذیه سالم‌تر و کاهش مشکلات بهداشتی در آینده منجر شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha