• یکشنبه / ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۰
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404020704312
  • خبرنگار : 50225

دادستان مرکز خوزستان مطرح کرد

ضرورت بازدارندگی کار فرهنگی در زندان‌ها/ لزوم بررسی عوامل گرایش به تفکرات افراطی

ضرورت بازدارندگی کار فرهنگی در زندان‌ها/ لزوم بررسی عوامل گرایش به تفکرات افراطی

ایسنا/خوزستان دادستان مرکز خوزستان بر اهمیت جذابیت فعالیت‌های فرهنگی برای زندانیان و ضرورت بازدارندگی این اقدامات برای جلوگیری از بازگشت آن‌ها به مسیر ناصحیح تاکید کرد.

امیر خلفیان امروز (۷ اردیبهشت) در اولین جلسه کارگروه فرهنگی زندان‌ها با اشاره به نقش مهم اقدامات فرهنگی در زندان‌ها اظهار کرد: فعالیت‌های فرهنگی باید برای زندانیان جذاب و اثر بازدارنده داشته باشند؛ یکی از روش‌های موثر در کارهای فرهنگی، استفاده از کتاب‌های معنوی و تاریخی جذاب است که می‌تواند بینش و رفتار زندانیان را تحت تاثیر قرار دهد.

وی افزود: اساس فعالیت‌های فرهنگی در محیط زندان باید به گونه‌ای طراحی شود که در کاهش جرم و جلوگیری از بازگشت زندانیان به مسیر ناصحیح زندگی موثر باشد.

دادستان مرکز خوزستان با اشاره به عوامل افزایش جرایم در کشور گفت: متاسفانه یکی از دلایل اصلی افزایش جرایم، نبود کنترل و مدیریت صحیح فضای مجازی است. دستگاه‌های فرهنگی در خصوص تولید محتوای مناسب و ارزشمند در این زمینه ضعیف عمل کرده‌اند و این مساله به نیازهای جدی برای دخالت و بازنگری در این حوزه دامن زده است.

وی با اشاره به دیدار با پنج نفر از زندانیانی که به سمت تفکر سلفی رفته بودند اما مجددا به مذهب تشیع بازگشته‌اند، گفت: علاوه بر بررسی برخی عوامل موثر در گرایش به تفکر افراطی، تحلیل بهتر موقعیت زندانیان و طراحی برنامه‌های فرهنگی موثر برای پیشگیری از تکرار چنین مراجعاتی باید انجام شود.

خلفیان بر لزوم تقویت برنامه‌های فرهنگی، دینی و مشاوره‌ای در زندان‌ها، با هدف بهبود شرایط و رفتار زندانیان و نیز پیشگیری از بازگشت آنان به مسیر انحرافی تاکید کرد و گفت: کارگروه فرهنگی زندان از ابداعات دادسرای مرکز استان خوزستان به شمار می‌رود که با هدف ایجاد ارتباط میان مسائل فرهنگی، اجتماعی و تربیتی زندانیان طراحی شده است. با توجه به تاثیری که این کارگروه می‌تواند بر اصلاح رفتار زندانیان و جلوگیری از تکرار جرایم داشته باشد، پیشنهاد می‌شود این مدل در سایر دادسراهای مراکز استان‌ها نیز به کار گرفته شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha