• یکشنبه / ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۴۹
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1404020704759
  • منبع : دانشگاه فرهنگیان

رئیس دانشگاه فرهنگیان تاکید کرد

ضرورت حفظ و تکریم جایگاه اعضای هیات علمی و دانشجومعلمان

ضرورت حفظ و تکریم جایگاه اعضای هیات علمی و دانشجومعلمان

رئیس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به توفیقات بدست آمده در سال گذشته و برنامه‌های تحولی سال جاری بر لزوم تکریم و حفظ شان جایگاه معلمی اعضای هیات علمی، دانشجومعلمان و تربیت معلم تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، به  نقل از روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان، در دومین روز از نشست فصلی مدیران استانی با اعضای هیات رئیسه دانشگاه، رجبعلی برزوئی با اشاره به توفیقات بدست آمده در سال گذشته و برنامه های تحولی سال جاری بر لزوم تکریم و حفظ شان جایگاه معلمی اعضای هیات علمی، دانشجومعلمان و تربیت معلم تاکید کرد.

 وی تربیت معلم را حوزه ای مقدس نام برد که می تواند خیر دنیا و آخرت را به همراه داشته باشد و با تاکید بر مسئولیت و تکالیف سنگینی که برعهده اعضاست، خاطرنشان کرد: باور دارم که یکی از سخت ترین فعالیت ها تربیت انسان و از آن دشوارتر تربیت مربی و معلم نسل آینده است.

برزوئی درایت، شنود موثر، سعه صدر و صبر را از ملزومات کار در این دانشگاه دانست و افزود: مدیران دانشگاه باید علاوه بر درایت و صبر، روحیه تعامل مستمر و موثر و پیگیری پیوسته مسائل را داشته باشند.

 وی ادامه داد: با مرور فعالیت ها، بررسی نقاط قوت و ضعف و آسیب شناسی مسائل، خلاقیت، ایده پردازی و تفکر را در فعالیت ها همراه کنید.

رئیس دانشگاه فرهنگیان، آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان را یک خانواده برشمرد و با اشاره به تاکیدات و حمایت وزیر آموزش و پرورش بر دانشگاه، تصریح کرد: مدیران استانی ضمن توسعه مستمر و موثر خود با معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان، مسائل و چالش های دانشگاه را در کارگروه های تحولی استانی پیگیری و از این بستر و همراهی مدیران اموزش و پرورش بهره ممند شوند.

وی در ادامه با اشاره به توسعه اختیارات استانی در دانشگاه، لزوم برنامه ریزی دقیق و همراه داشتن تیم قوی و متخصص با بیان انتظارات، گفت: بر این اساس ستاد مرکزی ضمن تقویت نظارت و راهبری، نقش تسهیلگری نیز خواهد داشت.

در ادامه رئیس دانشگاه فرهنگیان به بیان دستاورد های دانشگاه در حوزه های مختلف بویژه افزایش بودجه پرداخت و بر ضرورت تقویت هویت ملی و مذهبی و زیرساخت ها تاکید کرد.

برزوئی برگزاری اردوی راهیان پیشرفت، آشنایی دانشجومعلمان با هویت و فرهنگ و آگاهی از دستاوردها و توانمندی های کشور را ضروری دانست و اظهار داشت: هر معلم علاوه بر بحث آموزشی باید دارای صلاحیت معلمی نیز باشد، حرکت به سمت کیفیت از برنامه های مهم دانشگاه است.

 وی در پایان از حمایت ها و نگاه ویژه وزیر آموزش و پرورش و نیز دولت، مجلس شورای اسلامی و شورای عالی انقلاب فرهنگی در تحقق اهداف و موفقیت ها و دستاوردهای دانشگاه قدردانی کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha