• شنبه / ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۱
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404020603588
  • خبرنگار : 71649

ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری و آموزشی غرب آسیا در پارک هنرمندان/ حل معضل دستفروشان و کتابفروشان با همکاری دانشگاه تهران

ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری و آموزشی غرب آسیا در پارک هنرمندان/ حل معضل دستفروشان و کتابفروشان با همکاری دانشگاه تهران

طرح «تهران دانشگاه» با همکاری شهرداری و دانشگاه تهران و با محوریت توسعه فعالیت‌های اجتماعی، فرهنگی و فراغتی و توسعه خدمات مدیریت شهری خانواده محور در شهر تهران از امروز به اجرا رسید.

به گزارش ایسنا، طرح«تهران دانشگاه» با همکاری شهرداری و دانشگاه تهران امروز (شنبه) با حضور روح‌الله نصرتی معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه تهران، سید مرتضی روحانی شهردار منطقه ۶ و مریم اردبیلی رییس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران آغاز شد. طرح "تهران دانشگاه" با شعار دانشگاهی به وسعت شهر با محوریت توسعه فعالیت‌های اجتماعی، فرهنگی و فراغتی و توسعه خدمات مدیریت شهری خانواده محور در شهر تهران پیگبری خواهد شد.

سید مرتضی روحانی شهردار منطقه ۶ با اشاره به اجرای طرح تهران دانشگاه با همکاری شهرداری و دانشگاه تهران اظهار کرد: فرصت‌هایمان در کالبد شهر زیاد است و باید روح را در آن ایجاد و خلق ارزش کنیم؛ باید در کالبد تهران این کار را بهتر پیش ببریم. باتوجه به این‌که منطقه ۶ زون فرهنگ و هنر نامگذاری شده است، یکی از مسائل مهم آن تولید محتواست. در منطقه ۶ می‌توانیم از فرصت استفاده کنیم و در کنش ارتباطی عملکرد بهتری داشته باشیم.

وی در خصوص اقدامات فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه ۶ گفت: در حال پیگیری هستیم تا از فضای دانشگاه استفاده کنیم تا معضل دستفروشان و کتابفروشان را به فرصت تبدیل کنیم. می‌خواهیم مسیر سرزندگی و تندرسی را به پارک گفت‌وگو متصل کنیم و در حال اقدامات اولیه آن هستیم. طی اقدام دیگری شهرداری در حال کار روی پروژه ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری و آموزشی غرب آسیا در پارک هنرمندان است و طی ۶ ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

روح الله نصرتی، معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه تهران نیز در خصوص طرح مشترک دانشگاه و شهرداری تهران گفت: یک ظرفیت با هدف یادگیری تجربی در دانشگاه وجود دارد و از طریق دستگاه‌ها دانشجو می‌توانند با وظایف خود را فراتر آموزش دانشگاهی آشنا شوند؛ این انتقال تجربیات بسیار در روند آموزشی دانشگاه‌ها دارد

مریم اردبیلی رییس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران در این خصوص اظهار کرد: نهاد علم اگر بخواهد به شکل سنتی برای پرورش دانش آموختگان ادامه دهد، گسیختگی به وجود می‌آید. این روند باعث می‌شود نهادها بدون اقدامات علمی کار را پیش ببرند که این به گسیختگی بیشتر می‌انجامد. ما باید به سمت دانشگاه‌های نسل‌های سوم و چهارم برویم؛ دانشگاه‌ها باید دیوارهایشان را در مقابل جامعه و شهر بردارد. دانشجوهای ما نباید کارشان را با مسائل انتزاعی شروع کنند و به باید به سمت کارهای اجرایی برود.

وی ادامه داد: برای ایجاد شهر مشارکتی باید به سمت دانشجو، دانشگاه و نهاد علم برویم چرا که این می‌تواند بسیار اثرگذار باشد. شروع کار «تهران دانشگاه» با دانشگاه تهران معنادار تر می‌شود و  انگیزه و ادراک بیشتری در میان دانشجویان رخ خواهد داد. کنش گری دانشجو و دانشگاه در سطوح مختلف با ارائه ایده‌های مختلف بسیار کمک خواهد کرد و امیدواریم امسال در فاز اول بتوانیم کار را به خوبی پیش ببریم.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha