به گزارش ایسنا، سید سجاد رضوی در گفتگویی اظهار داشت: در همان لحظات اولیه به دلیل مشخص نبودن ابعاد این حادثه، بیمارستانهای تهران، شیراز، بوشهر و کرمان به حالت آماده باش درآمدند تا مصدومان احتمالی را پذیرش کنند. هماهنگی های لازم با سازمان انتقال خون به منظور تامین خون انجام و تجهیزات و ملزومات مورد نیاز دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس از طریق هیات امنای صرفه جویی ارزی ارسال شد.
وی افزود: روز گذشته دکتر میعادفر، رییس سازمان اورژانس کشور به نمایندگی از وزیر بهداشت، مراکز درمانی بندرعباس و وضعیت بیماران را بررسی کرد و بنده هم از صبح امروز وضعیت بیمارستانهای خصوصی، دولتی و نظامی که مصدومان این حادثه در آنها بستری بودند را ارزیابی کردم.
معاون وزیر بهداشت از پذیرش حدود ۱۲۰۰ مصدوم این حادثه در مراکز درمانی، خبر داد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود ۲۰۰ نفر در مراکز درمانی بستری هستند و حال عمومی اکثر آنها مناسب است و چندین نفر از مصدومان، در بخش های مراقبت های ویژه تحت مراقبت قرار دارند.
رضوی با اشاره به همکاری بسیار خوب بین مراکز درمانی دولتی، نظامی و تامین اجتماعی برای پذیرش و ارائه خدمات به مصدومان این حادثه، گفت: همکاری هلال احمر بسیار مناسب بود اما بر اساس اعلام استانداری، در این حادثه ۴۰ نفر جان خود را از دست داده اند که به خانواده آنها، تسلیت می گوییم.
وی با بیان اینکه ۵ نفر از فوتی ها در بیمارستانها جان خود را از دست دادند، افزود: این افراد به دلیل شدت بالای جراحات، قربانی شده اند. تعدادی از مصدومان سوختگی نیز برای دریافت خدمات تخصصی به مراکز درمانی شیراز، اعزام شده اند.
معاون درمان وزارت بهداشت تصریح کرد: در کل کشور و از جمله استان هرمزگان با کمبود پرستار روبرو هستیم اما در مراکز درمانی بندرعباس با درک شرایط سخت و بحرانی، در ساعات غیرشیفت حاضر شده و یا پرستاران بازنشسته به کمک آمدند و همکاری پزشکان حتی در بخش خصوصی نیز بسیار خوب بوده است.
رضوی از مردم به دلیل استقبال ویژه برای اهدای خون و کمک به مصدومان حادثه انفجار در بندرعباس تقدیر کرد و گفت: در تهران، هرمزگان و سایر مناطق کشور شاهد صفوف با شکوه مردم برای اهدای خون و یاری رساندن به مصدومان این حادثه بودیم که قابل تقدیر است و خوشبختانه هیچ کمبودی از نظر ذخایر خونی در مراکز درمانی بندرعباس و شیراز، وجود ندارد.
انتهای پیام
نظرات