• سه‌شنبه / ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۲
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404020906363
  • منبع : وزارت کشور

تغییر تصمیم یا ابهام در ماجرای استفاده از هواپیماهای آب‌پاش روسی؟

تغییر تصمیم یا ابهام در ماجرای استفاده از هواپیماهای آب‌پاش روسی؟

با استفاده از هواپیماهای آب‌پاش روسی در عملیات لکه‌گیری، رسانه‌های معاند سناریوی دروغ‌پردازی را در پیش گرفتند.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور ، «وزیر کشور دیروز دوشنبه ۸ اردیبهشت در مصاحبه خود با خبر ساعت ۱۴ شبکه یک در این‌باره اشاره کرده بود: تا کنون از این هواپیماهای روسی استفاده نشده ولی در صورت نیاز از آن‌ها هم استفاده خواهد شد.

ساجدی‌نیا رییس سازمان مدیریت بحران کشور نیز صبح امروز در گفتگو با رادیو ایران از به‌کارگیری این هواپیماها خبر داد و گفت: پس از اتمام عملیات مهار حریق در بخشی از بندر شهید رجایی، صبح امروز سه‌شنبه ۱۴۰۴/۰۲/۰۹، از هواپیماهای کشور روسیه برای عملیات لکه‌گیری استفاده شد.

برخی رسانه‌های معاند سعی داشتند این اتفاق را در تضاد با صحبت‌های وزیر کشور نشان دهند و موجب سوءبرداشت مخاطبان از واقعیت شوند.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha