مرتضی یوسفزاده در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در راستای سیاست تولید انرژی تجدیدپذیر، راهاندازی نیروگاههای کوچک خورشیدی در دستور کار قرار گرفته که در تیران و کرون ۲۵۵ مورد راهاندازی شده است.
وی افزود: میزان تولید این نیروگاهها، ۵، ۱۰ ، ۱۳ و ۲۰ کیلووات است که متناسب با سرمایهگذاری و تقاضای افراد ایجاد میشود.
رئیس اداره برق تیران و کرون ادامه داد: از میان کل نیروگاههای ایجاد شده، بالغ بر هزار و ۱۴۳ کیلووات برق تولید و وارد شبکه توزیع شده است.
یوسفزاده گفت: ۴۳ نیروگاه جدید برق نیز در حال انجام است که بهزودی به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی اضافه کرد: بخشی از مالکان این نیروگاهها از مددجویان کمیته امداد هستند که با دریافت تسهیلات خودکفایی از درآمد آن بهرهمند خواهند شد.
رئیس اداره برق تیران و کرون ادامه داد: از پشتبام مدارس برای ایجاد نیروگاه خورشیدی استفاده خواهد شد که مدیران متقاضی این طرح درخواست خود را اعلام کرده و پیمانکار و مشاور طرح با آنان هماهنگ میشوند.
یوسفزاده اضافه کرد: ادارات دولتی، مراکز فرهنگی و خدماتی نیز میتوانند از این طرح استفاده کنند و بخشی از مصرف خود را از این طریق تأمین خواهند کرد.
وی یادآور شد: نهادهای دولتی و خدماتی باید ۳۰ درصد از نیاز برق نهاد خود را از طریق انرژی تجدیدپذیر مثل نیروگاههای خورشیدی تأمین کنند.
رئیس اداره برق تیران و کرون به ناترازی برق و لزوم تولید انرژی اشاره کرد و گفت: در این خصوص مشارکت بخشهای خانگی و مردمی لازم بوده و از طرفی هم باید در مصرف انرژی مدیریت صورت گیرد.
یوسف زاده خاطرنشان کرد: برق تولیدی نیروگاههای خانگی بر مدار مصرف قرار گرفته و هزینه آن به مالکان پرداخت میشود و پس از حدود سه سال هزینه سرمایهگذاری خود را با فروش برق کسب میکنند.
انتهای پیام
نظرات