• شنبه / ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۷:۲۵
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1404021007318
  • خبرنگار : 71955

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد

اطمینان از کسب سواد و حساب‌آموزی ابتدایی‌ها چالش‌ امروز آموزش و پرورش

اطمینان از کسب سواد و حساب‌آموزی ابتدایی‌ها چالش‌ امروز آموزش و پرورش

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با تعریف عدالت آموزشی به معنای فراهم‌آوری فرصت‌های یادگیری باکیفیت و متناسب برای تمامی دانش‌آموزان، گفت: چالش امروز ما صرفاً حضور فیزیکی دانش‌آموزان در مدارس نیست، بلکه اطمینان از کسب مهارت‌های پایه مانند سواد و حساب‌آموزی است.

رضوان حکیم‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، بر لزوم توسعه کیفی و عدالت‌محور دوره پیش‌دبستانی به‌ویژه در مناطق محروم تأکید کرد و گفت: سرمایه‌گذاری در این دوره، تأثیر مستقیمی بر کاهش شکاف آموزشی و بهبود نتایج یادگیری دانش‌آموزان دارد.

وی با اشاره به پیامدهای همه‌گیری کرونا بر نظام آموزشی، افزود: پس از این دوره، شاهد تشدید پدیده «فقر یادگیری» هستیم که در مناطق کمتربرخوردار نمود بیشتری دارد. این چالش، بازنگری در شیوه‌های آموزشی و توجه ویژه به سال‌های اولیه تحصیل را به ضرورتی اجتناب‌ناپذیر تبدیل کرده است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با تعریف عدالت آموزشی به معنای فراهم‌آوری فرصت‌های یادگیری باکیفیت و متناسب برای تمامی دانش‌آموزان، ادامه داد: چالش امروز ما صرفاً حضور فیزیکی دانش‌آموزان در مدارس نیست، بلکه اطمینان از کسب مهارت‌های پایه مانند سواد و حساب‌آموزی است. بسیاری از کودکان به‌رغم ثبت‌نام، از حداقل‌های یادگیری محروم می‌مانند.

حکیم زاده اقدامات در دست اجرا برای تحول روش‌های آموزشی را تغییر الگوی تدریس: حرکت به سمت روش‌های فعال، مشارکتی و پروژه‌محور با تأکید بر نقش دانش‌آموز به‌عنوان یادگیرنده فعال، برنامه‌های درسی منعطف: طراحی محتوای آموزشی متناسب با تفاوت‌های فردی و نیازهای محلی؛ توانمندسازی معلمان: برگزاری دوره‌های آموزشی و کارگاه‌های تخصصی برای مدیران و معلمان؛ بهبود فضای فیزیکی: شاداب‌سازی محیط یادگیری از طریق چیدمان پویای کلاس‌ها و تجهیز مدارس به ابزارهای دیجیتال، عنوان کرد.

وی با بیان اینکه این برنامه‌ها تنها با همکاری تمامی ذی‌نفعان، از جمله خانواده‌ها، نهادهای مدنی و دستگاه‌های اجرایی محقق می‌شود اظهار کرد: اولویت ما تضمین دسترسی عادلانه به آموزش کیفی برای همه کودکان، به‌ویژه در مناطق مرزی و روستایی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۰۸:۱۹

درود برشما وقتی ما در نظام آموزشی برای پیش دبستانی هیچ ارزش وجایگاهی قرار ندادیم چطور میتونیم به پیشرفت در سطح ابتدایی فکر کنیم باید از فارغ التحصیلان این رشته استفاده کنیم وآنها را قوی تر به پایه بالا هدایت کنیم

avatar
امروز ۱۲:۴۴

نظرات این خانم برای دوران دهه ۶۰ است.

avatar
امروز ۱۵:۳۰

اینجانب خانم زهره اعتمادی هستم من لیسانس آموزش و ابتدایی دارم ولی الان بیکارم میشه یه کاری کنید من بدون آزمون برام سرکار این همه زحمت کشیدم درس خوندم