عباس برنهاد امروز، ۱۷ اردیبهشت در نشست کمیته پایش قراردادهای شرکت شهرکهای صنعتی فارس گفت: کمیته پایش قراردادهای شرکت شهرکهای صنعتی فارس با هدف رصد مستمر وضعیت طرحهای صنعتی، شناسایی موانع، حمایت از سرمایهگذاران فعال و مقابله با دلالی زمین در شهرکها تشکیل شده و به صورت مستمر برگزار میشود.
وی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون و با رویکرد سرمایهگذاری برای تولید سه جلسه برگزار و ۷۱ پرونده در جلسات این کمیته بررسی رسیدگی و تعیین تکلیف شده است، افزود: در نشست امروز، وضعیت ۲۶ پرونده مربوط به سرمایهگذاران و بهرهبرداران مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی استان مورد بررسی کارشناسی قرار گرفته و تصمیمات لازم جهت تعیین تکلیف آنها اتخاذ میشود.
سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی فارس، حمایت از سرمایهگذاران دارای اهلیت و انگیزه را راهبرد اصلی در مسیر دستیابی به تولید و اشتغال و تحقق شعارسال «سرمایهگذاری برای تولید» در سال جاری عنوان کرد.
وی با بیان اینکه استفاده از تمامی ظرفیتهای قانونی برای کمک به سرمایهگذاری مولد در دستور کار شرکت قرار دارد، افزود: در شرایط کنونی، حمایت و پشتیبانی از سرمایهگذاران توانمند و متعهد، نقش اساسی در رشد تولید و رونق اقتصادی در شهرکها و نواحی صنعتی دارد.
سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی فارس با تأکید بر عزم جدی در تعیین تکلیف طرحهای راکد، اظهار کرد: رویکرد اصلی جلسات کمیته پایش، شتاببخشی به فرآیند ساخت و بهرهبرداری از طرحهایی است که سرمایهگذاران آنها انگیزه، توان فنی و مالی، و امکان به تولید رساندن آنها را بر اساس ضوابط قانونی دارند.
برنهاد اضافه کرد: بررسی، پایش و بازدید میدانی از پیشرفت فیزیکی طرحهایی که در جلسات کمیته پایش مهلت اجرایی دریافت میکنند، بهصورت مستمر در دستور کار قرار دارد و چنانچه در روند بررسیها مشخص شود که سرمایهگذار از فرصت اعطایی بهرهبرداری لازم را نکرده و طرح پیشرفت فیزیکی کافی نداشته باشد، موضوع فسخ قرارداد و خلع ید مطابق مقررات پیگیری خواهد شد.
وی در پایان با اشاره به رویکرد حمایتی این شرکت در قبال طرحهای دارای قابلیت اجرا، گفت: انتظار میرود سرمایهگذاران از فرصتها و تشرایط موجود برای تسریع در فرآیند اجرایی و رسیدن به مرحله بهرهبرداری نهایت استفاده را ببرند تا زمینهساز ایجاد اشتغال پایدار در استان باشند.
به گزارش ایسنا، در این جلسه، پرونده طرحهایی که طی بازه زمانی مشخص، پیشرفت اجرایی نداشتهاند، مورد ارزیابی قرار گرفت. اعضای کمیته پس از بررسی علل عدم ساختوساز یا تأخیر در بهرهبرداری، درباره ادامه یا فسخ قراردادها تصمیمگیری کردند. همچنین در مواردی که امکان فعالسازی طرح وجود داشت، مهلت مشخصی برای تکمیل ساختوسازها اعطا شد.
انتهای پیام
نظرات