به گزارش ایسنا، مطالعات نشان داده است که لاکپشتهای پاقرمز دارای حالات روحی بلندمدت هستند، مشابه آنچه در پستانداران و پرندگان دیده میشود.
یک تیم پژوهشی ۱۵ لاکپشت پاقرمز را با استفاده از آزمون سوگیری شناختی مورد بررسی قرار دادند. روشی که معمولا برای آزمایش روی پستانداران و پرندگان بهکار میرود.
در این آزمایش، واکنش لاکپشتها به موقعیتهای مبهم ارزیابی شد تا احساس آنها بررسی شود و مشخص شد لاکپشتهایی که در «محیطهای غنیشده» زندگی میکنند، خوشبینتر و مثبتتر هستند. همچنین لاکپشتهای خوشبینتر، اضطراب کمتری داشتند.
لاکپشتهایی که در محیطهای غنیشده زندگی میکنند، معمولا به لاکپشتهایی اشاره دارد که در محیطهای مصنوعی و کنترلشدهای مانند تراریومها یا آکواریومها نگهداری میشوند که به طور خاص برای نیازهای آنها طراحی و تجهیز شدهاند. این محیطها میتوانند شامل عناصر طبیعی مانند آب، خاک، سنگ و گیاهان باشند و همچنین امکانات مصنوعی مانند لامپهای حرارتی و نور فرابنفش، فیلترهای آب و پناهگاهها را فراهم کنند تا شرایط زیستی مطلوب برای لاکپشت فراهم شود.
به گزارش بی بی سی، پروفسور «الیور برنمن» که در زمینه رفتارحیوانات مطالعه میکند گفت: این نتایج نشاندهنده تغییری چشمگیر در درک ما از تجربه خزندگان است.
همچنین به گفته یک سخنگوی دانشگاه لینکلن، یافتههای جدید میتواند بر نحوه نگهداری از این گونه خزنده در اسارت و باغ وحش تاثیر بگذارد.
انتهای پیام
نظرات