• چهارشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۵
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1404021712439
  • منبع : سازمان بیمه سلامت

مدیرکل بیمه سلامت استان تهران اعلام کرد

۱۳۷۰۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج در تهران / چگونگی هزینه دارو و درمان این بیماران

۱۳۷۰۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج در تهران / چگونگی هزینه دارو و درمان این بیماران

بنابر اعلام اداره کل بیمه‌سلامت استان تهران، درحال حاضر حدود ۱۳۷هزار بیمار صعب‌العلاج و خاص در سامانه‌های الکترونیکی این سازمان بیمه‌گر در تهران نشاندار شده‌اند و از خدمات صندوق بیماران خاص وصعب العلاج بهره می‌برند.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد غلام نژاد با بیان اینکه با نشاندار شدن بیماران یادشده، عمده هزینه در محل دریافت خدمت بر عهده بیمه سلامت استان تهران است افزود: ۱۰۰ درصد هزینه بستری ۱۶ نوع بیماری خاص و سخت-درمان در بیمارستان‌های دولتی-دانشگاهی،  ۷۰ تا ۸۰ درصد هزینه بخش خصوصی در مواردی اعم از MRI، فیزیوتراپی و ویزیت این بیماران طبق بسته خدمتی در تعهد بیمه سلامت است. همچنین ۱۰۰ درصد هزینه شیمی درمانی و رادیوتراپی طبق تعرفه دولتی، تمام داروهای اصلی بیماران خاص از جمله MS، تالاسمی، هموفیلی و سایر بیماران این گروه،  ۹۷ درصد داروهای سرطانی طبق شیوه نامه‌های علمی ابلاغی در تعهد بیمه سلامت است.

وی افزود: پرداخت ۱۰۰ درصد هزینه دیالیز بیمار دیالیزی، همه هزینه عمل پیوند کلیه بیماران دیالیزی شامل ۸۰۰ میلیون ریال، پرداخت ۱۰۰ درصد هزینه آمپول دیسفرال بیمار تالاسمی ماهانه ۱۲۰ میلیون ریال برای هر فرد و پرداخت همه هزینه فاکتورهای انعقادی بیمار هموفیلی از جمله دیگر خدمات به بیماران خاص است.

غلام‌نژاد در ادامه با اشاره به تصویب قانون بیمه همگانی خدمات درمانی کشور در سوم آبان ۱۳۷۳ و با بیان اینکه با تصویب این قانون دولت مکلف شد تا زمینه بیمه شدن آحاد مردم را فراهم کند، اضافه کرد: سازمان بیمه خدمات درمانی در سال ۱۳۷۴ آغاز به کار کرد و در سال ۱۳۹۱ به نام سازمان بیمه سلامت ایران تغییر نام داد.

وی با اشاره به اینکه توسعه پوشش فراگیر بیمه، افزایش و عمق خدمات و حفاظت مالی از بیمه‌شدگان از اهداف بیمه سلامت است اظهار کرد: هم‌اینک در حدود ۴میلیون و ۴۰۰ هزار نفر، تحت پوشش بیمه سلامت هستند که از این تعداد ۲میلیون و ۵۰۰هزار نفر شامل پوشش رایگان می‌شوند.

وی با تشریح سایر تعهدات به بیمه‌شدگان بیمه سلامت استان تهران اضافه کرد: بستری کلیه بیمه‌شدگان بیمه سلامت در مراکز دولتی-دانشگاهی شامل مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی و روستائیان با رعایت نظام ارجاع، بیماران مبتلا به سرطان، شیرخواران، کودکان زیر هفت سال و غربالگری نوزادان رایگان است. همچنین سهم پرداختی بیمه شدگان با دهک یک تا پنج، دو درصد است.

غلام‌نژاد اظهار کرد: کاهش فرانشیز پرداختی بیماران یاد شده در بخش سرپایی بر حسب نوع بیماری کاهش یافته و حتی به صفر درصد هم می‌رسد و افزایش داروهای مورد تعهد از جمله دیگر تعهدات بیمه سلامت به این بیماران است.

غلام‌نژاد با اشاره به سیاست سازمان در خصوص الکترونیکی شدن خدمات تأکید کرد: از سال ۱۳۹۷ اداره کل بیمه سلامت استان تمام انرژی خود را بر کم کردن بار مراجعات حضوری متمرکز کرد و در این راستا در حال حاضر تشکیل پرونده در محل تعدادی از داروخانه‌ها و بیمارستان‌ها انجام می‌شود.

وی نسخه‌نویسی الکترونیکی را نیز یکی از اقدامات سازمان بیمه سلامت در راستای رفاه حال شهروندان عنوان کرد و گفت: از سال ۹۸ نسخه‌نویسی الکترونیکی در استان شروع شد و در حال حاضر صددرصد نسخ پزشکی، مگر در موارد استثنا، به صورت الکترونیکی نوشته می‌شوند.

بنابر اعلام اداره کل بیمه سلامت استان تهران، برخورداری از سهم صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج، منوط به نشاندار شدن بیماران برابر ضوابط است. در بیماران مبتلا به سیستیک فیبروزیس بر اساس استانداردهای وزارت بهداشت و با لحاظ سهم یارانه ارز ترجیحی و خود پرداخت (فرانشیز) مشابه سایر داروهای سرپایی تحت پوشش بیمه‌های پایه می باشد. با خود-پرداخت (فرانشیز) مشابه سایر داروها در بخش سرپایی و بستری برای بیماری فشار خون بالا بر اساس استانداردهای ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تحت پوشش بیمه های پایه می‌باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha