• جمعه / ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۷
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 1404021913574
  • منبع : دانشگاه آزاد اسلامی

رادفر در جشنواره پروژه‌های دانش‌آموزی:

آینده کشور در گرو پرورش استعدادهای درخشان و بروز تفکر سیال در پژوهشگری است

آینده کشور در گرو پرورش استعدادهای درخشان و بروز تفکر سیال در پژوهشگری است

چشم انداز آینده پژوهش کشور در گرو پرورش استعدادهای درخشان و ایجاد بستر مناسب برای بروز تفکر سیال و ترویج فرهنگ پژوهشگری در بین نسل آینده کشور به ویژه دانش‌آموزان است.

به گزارش ایسنا، دکتر رضا رادفر، معاون پژوهشی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه بازدید از هفتمین جشنواره پروژه‌های دانش‌آموزی فرهیختگان جوان گفت: برگزاری جشنواره پروژه‌های دانش‌آموزی فرهیختگان جوان از جنبه‌های مختلفی حائز اهمیت است. این رویداد برای دانش‌آموزان که آینده ساز کشور هستند، می‌تواند موجب ایجاد شور و نشاط علمی، ترویج روحیه پژوهشی و گسترش فرهنگ پژوهشگری، زمینه‌ساز ظهور و بروز خلاقیت و توانمندی، شکوفایی استعدادهای نهفته و افزایش مهارت‌های علمی و پژوهشی شود.

به گفته وی، برگزاری این جشنواره‌ها در دانشگاه‌ها، منجر به ترویج و گسترش فرهنگ پژوهش، فناوری و نوآوری، ارتقاء جایگاه علمی دانش‌آموزان در مدارس سراسر کشور، ارتقاء سطح علمی مدارس و دانشگاه‌ها، میشود.

دکتر رادفر، تولید علم و فناوری و جنبش‌های نرم افزاری، شناسایی توانمندی‌های بالقوه و شبکه‌سازی بین نخبگان و دانش آموزان امروز و دانشجویان فردا و همچنین ترویج الگوی صحیح مسئله محوری در آموزش و پژوهش در حوزه دانش آموزی را از دیگر ثمرات برگزاری این گونه جشنواره‌ها دانست.

وی خاطرنشان کرد: چشم انداز آینده پژوهش کشور در گرو پرورش استعدادهای درخشان و ایجاد بستر مناسب برای بروز تفکر سیال و ترویج فرهنگ پژوهشگری در بین نسل آینده کشور به ویژه دانش‌آموزان است. حضور پرشور و حداکثری دانش‌آموزان و دانشجویان در این قبیل جشنواره‌ها و رویدادهای پژوهشی و فناورانه می‌تواند دستیابی به قله‌های دانش، پژوهش و فناوری را تسهیل کند.

معاون پژوهشی واحد علوم و تحقیقات با بیان اینکه جشنواره فرهیختگان جوان یکی از بزرگترین و فراگیرترین رویدادهای پژوهشی کشور در حوزه دانش‌آموزی است، افزود: با درایت و دوراندیشی در دانشگاه آزاد اسلامی، چندین دوره از این جشنواره با موفقیت در واحد علوم و تحقیقات برگزار شده و توانسته است جایگاه مناسبی در بین دانش آموزان کشور پیدا کند. این رویداد، آثار فرهنگی عمیقی را نیز در پی دارد که می‌توان به هنجارسازی اجتماعی در حوزه علم و پژوهش اشاره کرد.

وی ادامه داد: این جشنواره مشاهده‌گری علمی، پژوهشگری و جستجوگری را در ذهن نوجوانان به عنوان یک ارزش نهادینه می‌کند. همچنین تفکر عمیق و همه جانبه و اجتناب از برخورد سطحی و هیجانی با پدیده‌های مختلف از دیگر ثمرات این رویداد بزرگ علمی و پژوهشی است که به عنوان دستاوردهای فرهنگی می‌توان از آنها یاد کرد.

دکتر رادفر گفت: حضور دانش‌آموزان در محیط دانشگاه و آشنایی آنها با ساختارهای آموزشی و پژوهشی دانشگاه و همچنین تنوع رشته‌های تحصیلی، زیرساخت‌های آزمایشگاهی و کارگاهی، کتابخانه و رویدادهای مختلف علمی، پژوهشی و فناورانه، نقش بسزایی در انتخاب هدفمند رشته و دانشگاه محل تحصیل دانش‌آموزان در آینده دارد.

وی مشارکت دانش‌آموزان در این رویداد و حضورشان در محیط دانشگاه را از جنبه‌های مختلف پژوهشی، فناوری و فرهنگی حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: در حوزه پژوهش و فناوری، ترویج روحیه پژوهشگری و فراهم‌سازی زمینه‌های ظهور خلاقیت و پرورش توانایی‌های بالقوه در این حوزه و نهادینه‌سازی فرهنگ مسئله محوری در بین نسل آینده‌ساز کشور، ضروری است.

به نقل از واحد علوم و تحقیقات، هفتمین دوره جشنواره پروژه‌های دانش آموزی فرهیختگان جوان دانشگاه آزاد اسلامی از ۱۷ تا ۱۹ اردیبشهت ماه در کتابخانه دکتر حبیبی واحد علوم و تحقیقات برگزار شد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha