به گزارش ایسنا، سازمان آب فلسطین درخواست فوری را مطرح کرده و نسبت به فاجعه انسانی قریب الوقوع که بیش از ۲.۳ میلیون شهروند را در نوار غزه به دلیل فروپاشی تقریباً کامل خدمات آب و فاضلاب تهدید میکند، هشدار داد.
به نقل از آناتولی، سازمان آب فلسطین در بیانیهای عنوان داشت که اقدام رژیم اشغالگر در تخریب زیرساختها و قطع برق و جلوگیری از ورود سوخت و ملزومات اساسی، منجر به توقف تقریباً کامل ارائه خدمات آبی شده است و غزه تبدیل به منطقهای شده که به خاطر تشنگی در حال مردن است.
بر اساس برآوردهای فنی، ۸۵ درصد از تاسیسات آب و فاضلاب نوار غزه به شدت آسیب دیده است و مقادیر استخراج آب به میزان ۷۰ الی ۸۰ درصد کاهش یافته است و با توجه به این امر، میزان مصرف هر فرد از آب به ۳ الی ۵ لیتر در روز کاهش یافته است که این بسیار کمتر از میزان حداقلی است که سازمان بهداشت جهانی در شرایط اضطراری به آن توصیه میکند.
سازمان آب فلسطین همچنین هشدار داد که تخلیه فاضلاب به مناطق مسکونی و سرریز آب باران به حوضههای آبهای سطحی، خطر شیوع بیماری را به همراه دارد، زیرا ساکنان مجبور به استفاده از آب شور و غیرقابل آشامیدن هستند.
این سازمان تأکید کرد که این سیاستهای اسرائیل نقض آشکار قوانین بینالمللی بشردوستانه، از جمله کنوانسیون چهارم ژنو، کنوانسیون پیشگیری و مجازات جنایت نسلکشی و اساسنامه رم است.
سازمان آب فلسطین از جامعه بینالمللی خواست تا علاوه بر حمایت از مداخلات اضطراری و برنامههای بازسازی دولت فلسطین، فوراً برای توقف تجاوز، لغو محاصره و تأمین حفاظت از پرسنل فنی اقدام کند.
سازمان آب فلسطین از جامعه بینالمللی خواست تا فوراً تجاوزات اسرائیل را متوقف سازد، به اقدامات سیستماتیک اشغالگران پایان دهد و محاصره را لغو کند.
در همین حال، دفتر سازمان ملل در امور بشردوستانه وضعیت نوار غزه را فاجعهبار خواند و اعلام کرد این منطقه سه ماه است که تحت محاصره رژیم صهیونیستی قرار دارد.
دفتر سازمان ملل در امور انسانی اعلام کرد غزه برای سومین ماه متوالی تحت محاصره قرار دارد. مردم در غزه در حال مرگ هستند و سازمان ملل برای تشدید کمکها به محض لغو محاصره آماده است.
این نهاد اعلام کرد ۷۰ درصد از ساکنان غزه در مناطق نظامی به سر میبرند یا در معرض دستورات تخلیه قرار دارند و یا اینکه هم در مناطق نظامی حضور دارند و در عین حال تهدید به تخلیه نیز میشوند.
از سوی دیگر، «ایتامار بن گویر»، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی ضمن اعلام مخالفت شدید خود با ارسال هرگونه کمک به نوار غزه در اظهاراتی افراطی گفت: «این کمکها فاجعهبار و در راستای منافع حماس است. حتی طبق کنوانسیونهای ژنو، شما مجاز به ارسال کمک به طرفهایی نیستید که ممکن است بعداً از آن علیه شما استفاده کنند.»
پیشتر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی گفته بود: تا زمانی که اسرای ما در تونلها هستند نباید اجازه ورود هیچگونه کمکی به غزه را داد. تنها کمکی که باید وارد غزه شود مهاجرت داوطلبانه است.
با وجود گذشت ماهها از آغاز جنگ علیه نوار غزه، رژیم صهیونیستی همچنان به حملات روزانه خود ادامه میدهد؛ حملاتی که عمدتاً غیرنظامیان، بهویژه زنان و کودکان را هدف قرار داده است. همچنین این رژیم مانع ورود کمکهای بشردوستانه به غزه میشود و تمام گذرگاهها را بسته و این منطقه را در محاصره کامل قرار داده است.
انتهای پیام
نظرات