• دوشنبه / ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۱۵
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1404022215555
  • خبرنگار : 50105

تحت تاثیر توافق تجاری آمریکا و چین

طلای جهانی کاهش یافت

طلای جهانی کاهش یافت

قیمت طلا در معاملات اولیه آسیایی روز دوشنبه با اعلام کاخ سفید مبنی بر دستیابی به توافق تجاری با چین و کاهش تنش‌های ژئوپلیتیکی که تقاضای سرمایه‌گذاران برای دارایی‌های امن مانند طلا را کمتر کرد، بیش از یک درصد کاهش یافت.

به گزارش ایسنا، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری، با ۱.۳ درصد کاهش، به ۳۲۸۳ دلار و چهار سنت رسید. بهای هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا، با ۱.۷ درصد کاهش، به ۳۲۸۷ دلار و ۹۰ سنت رسید.

پس از آنکه «اسکات بسنت»، وزیر خزانه‌داری آمریکا و «جیمیسون گریر»، نماینده تجاری آمریکا اعلام کردند که در مذاکرات آخر هفته گذشته در ژنو سوئیس، با چین به توافق تجاری رسیده‌اند، قیمت طلا کاهش یافت. اگرچه جزئیاتی در مورد این توافق مشخص نکردند.

رسانه‌های چینی اعلام کردند که واشنگتن و پکن، روز جاری، در بیانیه‌ای مشترک از این توافق رونمایی خواهند کرد.

توافق تجاری، نویدبخش کاهش تنش‌های تجاری میان آمریکا و چین است که در ماه گذشته پس از تبادل تعرفه‌های سنگین بین واشنگتن و پکن، به طور قابل توجهی تشدید شده بود. دونالد ترامپ، چین را با تعرفه‌های تجاری ۱۴۵ درصدی هدف قرار داد و پکن نیز با وضع تعرفه‌های ۱۲۵ درصدی، تلافی کرد.

ترامپ، هفته گذشته، از احتمال کاهش تعرفه‌های تجاری علیه چین خبر داده بود و اظهار کرد که اگر مذاکرات آخر هفته در ژنو به خوبی پیش برود، می‌تواند آنها را به ۸۰ درصد کاهش دهد.

چشم‌انداز کاهش تنش میان آمریکا و چین، تقاضا برای طلا را کاهش داد. قیمت طلا همچنین تحت فشار افزایش ارزش دلار قرار گرفت. شاخص دلار پس از اعلام خبر توافق از سوی کاخ سفید، تقریبا ۰.۳ درصد افزایش یافت.

تقویت ارزش دلار بر قیمت فلزات گرانبها تاثیر گذاشت. در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۵ درصد کاهش، به ۳۲ دلار و ۷۵۸ سنت رسید و هر اونس پلاتین با  ۰.۲ درصد کاهش، به ۱۰۰۰ دلار و ۵۰ سنت رسید.

فلزات صنعتی، به ویژه مس، به دلیل چشم‌انداز کاهش موانع اقتصادی برای واردکننده برتری چون چین، عملکرد بهتری داشتند. با این حال، بازارها همچنان در مورد جزئیات توافق تجاری چین و آمریکا که در روز جاری منتشر خواهد شد، نگران هستند.

طبق گزارش رویترز، طلا همچنین در مواجهه با کاهش تنش‌ها میان هند و پاکستان، تحت تاثیر تقاضای کمتر برای دارایی‌های امن قرار گرفت، زیرا اکنون به نظر می‌رسد که آتش‌بس امضا شده با میانجیگری آمریکا در آخر هفته گذشته، پابرجا مانده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha