• دوشنبه / ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۸
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404022215634
  • خبرنگار : 50664

یک مسئول در اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان:

۴۸ درصد حوادث کارگری در خراسان‌رضوی مربوط به صنعت ساختمان است

۴۸ درصد حوادث کارگری در خراسان‌رضوی مربوط به صنعت ساختمان است

ایسنا/خراسان رضوی مدیر روابط کار اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: ۴۸ درصد حوادث کارگری در خراسان‌رضوی مربوط به صنعت ساختمان است.

ابراهیم رضازاده در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: عمده‌ترین صنایع پرخطر استان صنعت ساختمان است که به علت صدور روزمرهٔ پروانه‌های ساختمانی توسط شهرداری آمار دقیقی در دسترس نیست و صنایع دیگر نظیر درودگری- ریخته‌گری- کار با مواد مذاب و شیمیایی - تزریق پلاستیک.. و معدن به لحاظ خطرپذیری در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

وی با اشاره به وقوع ۵۶۴ حادثه در محیط کار طی سال گذشته افزود: بیشترین حوادث مربوط به بخش ساختمان با ۲۶۳ فقره با ۴۸ درصد سهم حوادث استان بوده است که ۵۶ حادثه فوتی و درمجموع ۲۵۰ حادثه منجر به شکستگی شده است.

رضازاده با اشاره به تعداد ۴۹ بازرس کار فعال در استان اظهار کرد: ۴۱ درصد پست‌های اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی بلا تصدی است.

وی ادامه داد: با توجه به شاخص‌های سازمان بین‌المللی کار که برای هر ۱۰ هزار نفر باید یک بازرس کار وجود داشته باشد و بر اساس تعداد بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی که حدود ۹۰۰ هزار نفر در استان است باید ۹۰ نفر بازرس کار فعال در استان حضورداشته باشد، در حال حاضر ۴۹ نفر بازرس کار شاغل و فعال وجود دارد.

مدیر روابط کار اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی به ارائه پیشنهادهای کلی به‌منظور ارتقاء سطح ایمنی اشاره کرد و گفت: تشکیل سازمان نظام‌مهندسی ایمنی به‌منظور حذف فعالیت‌های موازی نهادهای مختلف و ایجاد هم‌افزایی و اتخاذ وحدت رویه در اجرای فرآیندهای مرتبط با ایمنی، تقویت تشکل‌های کارگری و کارفرمایی و صنفی در اجرای قوانین و دستورالعمل‌های مرتبط با ایمنی و بازنگری در قوانین مرتبط با صدور مجوزهای کسب‌وکار و الزام به ارائه گواهینامه‌های آموزشی ایمنی مربوط به حوزه فعالیت به‌عنوان یکی از مدارک ضروری اخذ مجوز از جمله راه‌کارهای ارتقاء سطح ایمنی به شمار می‌رود.

وی خاطرنشان کرد: احیای آیین‌نامه به‌کارگیری مسئولین ایمنی در کارگاه‌ها و الزام کارگاه‌ها در این زمینه، ارتقاء سطح دانش فنی و تخصصی مسئولان ایمنی در کارگاه‌ها با برگزاری دوره‌های آموزشی ایمنی تخصصی مرتبط با حیطه کاری و بهره‌مندی از شیوه‌های نوین آموزش به‌منظور ارتقاء اثربخشی و کارایی دوره‌های آموزشی به‌ویژه در سطح کارگری می‌تواند به ارتقاء سطح ایمنی بیانجامد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha