رسول روستائی روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت در جمع خبرنگاران با اشاره به نقش ارزنده مبانی هوشمندسازی در کنترل پذیری شبکه گفت: پیش بینی میشود با اعمال راهکارهای هوشمندسازی جهت کنترل پذیری بار شبکه، امکان پیکسایی تا ۸۹ مگاوات فراهم شود. تاکنون ۱۲هزار و ۶۲۳ کنتور هوشمند در استان نصب شده است.
وی با تأکید بر این که سیاست های هوشمندسازی برای عموم مشترکین بخشهای صنعتی، تجاری، اداری، خانگی و کشاورزی اجرایی می شود، بیان داشت: در حال حاضر با نصب ۱۹ هزار کنتور هوشمند بیش از ۹۰درصد انشعابهای کشاورزی و ۸۰ درصد انشعابهای صنعتی، حدود ۸۶ درصد انشعابهای ادارات، سازمان ها، بانکها و بخشهای مختلف ساختمانهای اداری، مشترکین بخش خانگی با مصرف ۲.۵ برابر الگوی مصرف و مشترکین بخش تجاری که بیش از هزار کیلووات ساعت در ماه مصرف می کنند، مشمول نظارت و محدودسازی دیماند مصرف به صورت هوشمند شده اند که این طرح تا هوشمند سازی تمامی مشترکین ادامه خواهد داشت.
روستائی از هزینه کردن ۶۰ میلیارد تومان برای تهیه لوازم اندازه گیری و تجهیزات هوشمند در خصوص اجرای پروژه هوشمندسازی خبر داد.
وی از تداوم عملیات هوشمندسازی و کنترل پذیری شبکه برق در آینده خبر داد و افزود: این طرح تا هوشمندسازی کامل مشترکین برق در بخشهای مختلف در سال های آینده ادامه خواهد یافت و با بکارگیری فناوریهای جدیدتر مانند هوش مصنوعی و هوشمندسازی با کیفیت و در سطح بالاتر در حوزه صنعت برق ادامه خواهد داشت.
وی گفت: در بخش های اداری، کشاورزی، صنعتی تاکنون ۳ هزار و ۶۴۷ مشترک کنترل پذیر شده اند که تاکنون ۸۸ درصد شاخص هدف محقق شده است و تا پایان اردیبهشت ماه به صد در صد می رسد.
به گزارش ایسنا، مدیرعامل شرکت برق استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: تا پایان سال ۱۴۰۳ تعداد مشترکین با امکان قرائت از راه دور ۸ هزار مشترک بود که در حال حاضر این تعداد به ۱۵ هزار مشترک رسیده است و تا پایان سال جاری ۲۵ هزار کنتور قابل قرائت خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات