کاظم فلاحی دوست شنبه شب در نشست خبری با خبرنگاران افزود: در همه ۹ شهرستان استان کهگیلویه و بویراحمد فضای اسکان اضطراری وجود ندارد.
وی اظهار کرد: احداث داروخانه جمعیت هلال احمر برای توزیع داروهای کمیاب بین بیماران خاص از مهمترین اهداف این مرکز است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه در موضوع مولد سازی این استان رتبه ۳۱ کشور بود و درآمدزایی خاصی نداشت، خاطرنشان کرد: هم اکنون ۸۸۰ میلیون تومان این مولد سازی درآمد برای هلال احمر دارد. در دهدشت ۱۳ واحد تجاری در کمتر از ۶ ماه ساخته شده است و در حوزه ستادی مرکز استان نیز طرح مولد سازی ۹ واحد در هفته دولت امسال افتتاح میشود.
فلاحی دوست با بیان اینکه در بخش زیرساختها اقدامات چشمگیری در استان انجام شده است، تصریح کرد: پروژههای راکد جمعیت هلال احمر این استان در کمتر از ۶ ماه تکمیل و افتتاح شدند.
وی با اشاره به تأسیس دو پایگاه امداد و نجات هلال احمر در شهرستانهای بهمئی و لنده ادامه داد: در اسفند ماه سال گذشته در مسیر یاسوج-اقلید با افزایش تصادفات، با همکاری اداره کل محیط زیست پایگاه امداد جادهای راه اندازی و امدادگران مستقر شدند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد همچنین از راه اندازی پایگاه امدادی در مسیر دوراهی تنگ تامرادی در محور ارتباطی باغچه-جلیل-سادات خبر داد و عنوان کرد: این پایگاه امدادی در زمینی به مساحت ۱۲ هزار متر مربع و با اعتبار ۵ میلیارد تومان فردا افتتاح میشود.
فلاحی دوست با اشاره به پایگاه امداد جادهای در منطقه جوخانه در محور ارتباطی بخش سرفاریاب –چرام یادآور شد: در منطقه جوخانه در فصل زمستان دما به منفی ۳۰ درجه میرسد که پایگاه آن بیش از ۵ سال با ۲۰ درصد پیشرفت راکد بود و حالا بعد از تکمیل آن با اعتبارات ملی در هفته هلال احمر افتتاح میشود.
وی با اشاره به احداث پایگاه امداد جادهای در محور ارتباطی پاتاوه -دهدشت تاکید کرد: مجوز دو پایگاه در این محور صادر شد که در منطقه راک دهدشت پایگاه آن تکمیل شده و در هفته هلال به بهره برداری میرسد. مجوز احداث پایگاه در منطقه چنار بویراحمد نیز صادر شده و به محض تأمین اعتبار ساخت آنها آغاز میشود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد همچنین از کلنگ زنی ۴پایگاه امدادی در سطح استان خبر داد و گفت: مجوز این پایگاهها در کاکا مبارک گچساران و آستان مقدس بی بی حکیمه(س) صادر و آماده کلنگ زنی است.
فلاحی دوست همچنین از صدور مجوز ساخت دو پایگاه امدادی در مسیر گناوه - گچساران با رایزنی تاجگردون خبر داد و اظهار کرد: در صورت تأمین اعتبار در کمتر از ۶ ماه احداث میشوند.در مسیر اصفهان - یاسوج فضای مناسبی برای اسکان همراهان افراد آسیب دیده نداشتیم که مجوز احداث ساختمانی در دو طبقه و در زمینی به متراژ ۳۰۰ متر صادر شده است.
وی از جذب ۱۰۰ داوطلب به صورت شرکتی در جمعیت هلال احمر خبر داد و افزود: در سال گذشته هم حدود ۱۰۰ داوطلب هلال به صورت شرکتی جذب هلال احمر شدند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه هم اکنون بیش از ۱۳ هزار داوطلب و در بخش جوانان نیز بیش از ۲۰ هزار نفر داوطلب ساماندهی شده داریم، گفت: شیوه نامه در سال ۱۴۰۲ صادر شد که در بازه زمانی مشخصی امدادگران اگر ۹۰ روز شیفت داشته باشند شرکتی میشوند.
فلاحی دوست از ارتقای ۱۵۰ امدادگر تخصصی در این استان خبر داد و افزود: در حوزه لجستیک در سال ۱۴۰۱ تعداد ۷ شعبه داشتیم که اکنون این تعداد به ۹ شعبه و ۳ دفتر نمایندگی افزایش پیدا کرده است.
وی با اشاره به مشکل نبود انبار در شهر سی سخت اظهار کرد: یک هزار و ۲۶۰ متر زمین از مسکن و شهرسازی تحویل و کلنگ زنی شد که امیدواریم با تأمین اعتبار این انبار در هفته دولت راه اندازی شود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه همه انبارهای این استان از تجهیزات امدادی پر است، تاکید کرد: بیش از ۷۰ نفر در سطح استان آموزشهای کمکهای اولیه را فرا گرفتند.
فلاحی دوست از اجرای طرح دادرس در ۱۰۰ مدرسه با حضور بیش از ۸۰۰ دانش آموز خبر داد و تصریح کرد: در بخش خواهران کهگیلویه و در بخش برادران نیز بویراحمد مقام اول را دریافت و راهی المپیاد کشوری شدند.
به گزارش ایسنا، وی از کسب رتبه دوم معاونت امور جوانان هلال احمر و رتبه سوم داوطلبان در سال گذشته در کشور خبر داد و بیان کرد: رتبه روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان از رتبه ۳۰ به رتبه ۷ کشوری ارتقا پیدا کرد.
گفتنی است از ۱۸ تا ۲۴ اردیبهشت به نام هفته هلال احمر نامگذاری شده است.
انتهای پیام
نظرات