• شنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۹
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1404022719251
  • خبرنگار : 71658

شیوع فلج اطفال در پاپوآ گینه نو

شیوع فلج اطفال در پاپوآ گینه نو
عکس تزئینی است

مقامات بهداشتی پاپوآ گینه نو از شیوع فلج اطفال در این کشور خبر داده‌اند و این وضعیت باعث نگرانی در مورد شیوع این بیماری در کشوری با نرخ واکسیناسیون پایین شده است.

به گزارش ایسنا، ویروس فلج اطفال که اغلب از طریق فاضلاب و آب آلوده منتشر می شود، بسیار عفونی و بالقوه کشنده است.

این بیماری می تواند باعث ضعف و فلج عضلات شود و عمدتا کودکان زیر پنج سال را مبتلا می‌کند.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد که ویروس در فاضلاب و نمونه‌های محیطی در «پورت مورسبی»، پایتخت این کشور و «لائه»، دومین شهر بزرگ آن شناسایی شده است.

به گفته «سویل حسینوا»، نماینده سازمان جهانی بهداشت در پاپوآ گینه نو، در آزمایشات بعدی، دو کودک در لائه دارای سویه ویروس فلج اطفال نوع ۲ بودند.

حسینوا گفت که این آژانس بهداشتی «نگرانی عمیق خود را در مورد شیوع تایید شده این بیماری ابراز می کند.»

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، آزمایشات ژنتیکی نشان داد که سویه فلج اطفال در پاپوآ گینه نو با یکی از گونه‌های در حال گردش در اندونزی مرتبط است.

طبق گفته سازمان جهانی بهداشت، پاپوآ گینه نو در سال ۲۰۰۰ به عنوان کشوری عاری از فلج اطفال اعلام شد، اما نرخ واکسیناسیون در میان کودکان پایین است - کمتر از ۵۰ درصد.

حسینوا در این باره گفت: فلج اطفال یک بیماری بسیار عفونی است و در جوامعی که نرخ واکسیناسیون فلج اطفال پایین است، ویروس به سرعت از فردی به فرد دیگر سرایت می کند.

در همین حال، «الیاس کاپاوور»، وزیر بهداشت پاپوآ گینه نو اظهار کرد که وضعیت «جدی اما قابل کنترل است.»

او روز پنجشنبه به خبرنگاران گفت: ما قبلاً با این موضوع برخورد کرده‌ایم و می‌دانیم چه کار کنیم. واکسیناسیون ایمن و مؤثر است و ما به سرعت برای محافظت از کودکان اقدام می کنیم.

از سال ۱۹۸۸ میلادی در مجمع عمومی سازمان جهانی بهداشت ریشه کنی بیماری فلج اطفال مصوب شد و کلیه کشورها متعهد شدند با تقویت پوشش واکسیناسیون جاری کودکان، عملیات واکسیناسیون تکمیلی و تقویت و استانداردسازی نظام مراقبت فلج حاد در جهت دستیابی به هدف ریشه کنی اقدام کنند. برای اعلام موفقیت در ریشه کنی فلج اطفال باید ۳ سال از آخرین زمانی‌ که ویروس فلج اطفال در جهان گزارش شده بگذرد و با وجود فعالیت نظام مراقبت مناسب در سطح تمامی کشورها، هیچ مورد جدیدی از بیماری شناسایی نشود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha