علی یزدانی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری اورژانس موتوریِ مرکز اورژانس پیشبیمارستانی مشهد با هدف کاهش زمان رسیدن بر بالین بیماران و مصدومین و انجام اقدامات حیات بخش، بیش از ۵۰۰۰ ماموریت را انجام داده و از ابتدای سال ۱۴۰۳ تعداد ۲۸ هزار و ۱۳۶ماموریت توسط موتورلانسهای اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شده است.
وی افزود: این تعداد ماموریت با توسعه و توجه ویژه مدیران و مسئولان در سطح دانشگاه علوم پزشکی مشهد و سازمان اورژانس کشور محقق شده است و اکنون ۲۹ دستگاه موتورلانس در ناوگان موتورلانسی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشغول خدماترسانی به بیماران و مصدومین است.
دکتر یزدانی با اشاره به اینکه ترافیک و شلوغی کلانشهر مشهد یکی از علل افزایش زمان حضور نیروهای امدادی اورژانس بر بالین بیماران است افزود: طی بررسی ماموریتهای موتورلانس مشاهده می کنیم که بیش از ۷۶ درصد موارد درخواستها نیاز به حضور آمبولانس و انتقال به مرکز درمانی با آمبولانس را ندارند و به صورت خدمات سرپایی و مشاورههای لازم در محل مشکل بیمار مرتفع شده، از سوی دیگر این ناوگان محدودیت استقرارها در مناطق با جمعیت متراکم اطراف حرم مطهر و روزهای ویژه سال مانند دهه اخر ماه صفر و تحویل سال و ....... را رفع کرده است.
رئیس اورژانس پیشبیمارستانی مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه موتورلانس به منظور پایش و درمان بیماران یا مصدومین، طراحی و تجهیز شدهاند تصریح کرد: اورژانس موتوری به عنوان واحد امدادی پیشرو برای بیمارِ در وضعیت بحرانی که نیاز به دریافت اقدامات فوری اورژانس دارد، در صورت نیاز همزمان با آمبولانس از نزدیکترین محل اعزام میشود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اورژانس پیشبیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، یزدانی تاکید کرد: فرهنگسازی و همکاری بیماران و مصدومین و همراهیان با کارشناسان اعزامی در قالب موتورلانسها یکی از مهمترین موضوعاتی است که باید با کمک همه شهروندان آن را در جامعه توسعه دهیم .
انتهای پیام
نظرات