به گزارش ایسنا، دکتر مسعود حبیبی در نشست خبری بیست و نهمین جشنواره قرآن و عترت که امروز در ساختمان مرکزی وزارت بهداشت برگزار شد، به تشریح جزئیات برگزاری این جشنواره پرداخت و اظهار کرد: قرآن قانون اساسی و زندگی مسلمانان است این کتاب آسمانی که هم دنیا و هم آخرت ما را آباد می کند، باید سرلوحه زندگی ما قرار بگیرد. خداوند می فرماید انسان خلیفه اوست و کرامت انسانی در این کتاب آسمانی مورد توجه قرار گرفته است.
وی در ادامه تصریح کرد: باید هر چه بیشتر فرصت مأنوس شدن دانشگاهیان با قرآن را فراهم کنیم. در حال حاضر بالغ بر ۶۷ کانون قرآن و عترت که کارگاه های تفکر و اندیشه در فعالیت های قرآنی هستند، در دانشگاه ها دایر است.
حبیبی از برنامه وزارت بهداشت برای تشکیل شورای مرکزی دانشجویان در این وزارتخانه برای بهره مندی از نظرات این دانشجویان در تصمیم گیری ها خبر داد و افزود: تلاش ما این است تا در سطح وزارت خانه از نگاه دانشجویان نیز بهره مند شویم؛ ضمن اینکه رجوع بر علما و فعالیت قرآن و عترت در سرلوحه برنامه ها قرار دارد.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با بیان اینکه بالغ بر ۶۱ هزار نفر از دانشگاهیان در جشنواره قرآن و عترت شرکت کردند، گفت: تعداد ۹۹ هزار و ۹۹۴ نفر در رشته های مختلف مسابقه شرکت کردند که با توجه به شرکت برخی از این افراد در دو یا چند رشته، آمار ۶۱ هزار نفر به صد هزار نفر افزایش یافته است.
وی تاکید کرد: امسال برای اولین بار با اخلاص، پشتکار و کار جهادی در فضای دانشگاه ها که مسئولان فرهنگی انجام دادند، رشته های جشنواره قرآن و عترت به ۱۰۰ هزار رشته رسیده است و ۱۷ درصد خانواده نظام سلامت در این جشنواره شرکت کردند؛ در حالی که سال گذشته این آمار ۴ درصد رشد داشت.
حبیبی با بیان اینکه ۵۰ درصد دانشجویان علوم پزشکی غیر بومی هستند، گفت: ما ۹۶ هزار تخت خوابگاهی در وزارت بهداشت داریم. ضمن اینکه ۲۸ هزار تخت خوابگاهی نیمه ساخته در کشور وجود دارد که علمیات این مراکز چند سال است که به دلایل مالی یا مشکلات مجوز تاسیس متوقف شده است.
به گفته این مقام مسئول، بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه در وزارت بهداشت وجود دارد که نیازمند تجهیز هستند. برنامه ما این است که عملیات عمرانی این خوابگاه ها را در سال جاری شروع کنیم.
این مقام مسئول در خصوص وضعیت خوابگاه های متاهلی دانشگاه های علوم پزشکی نیز اظهار کرد: ما منابع لازم برای ۳۵۰ واحد خوابگاهی متاهلی تخصیص دادیم و امیدواریم این تعداد واحدهای خوابگاهی تا شهریورماه یا بهمن ماه امسال مورد بهره برداری قرار بگیرند.
وی با بیان اینکه برای تکمیل ۲۸ هزار تخت خوابگاهی به ۱۷ همت بودجه نیاز داریم، گفت: امیدواریم از روش هایی نظیر انتشار اوراق بهادار، تخصیص وام، بودجه و جذب خیرین برای ساخت این خوابگاه ها استفاده کنیم.
حبیبی با بیان اینکه ۱۰ هزار نفر دانشجوی متاهل دانشگاه های علوم پزشکی کشور در صف دریافتی خوابگاه های متاهلی هستند، گفت: هر دانشجویی که متاهل باشد بدون نوبت یا صف میتواند تا سقف مبلغ ۱۳۰ میلیون تومان وام دریافت کند.
انتهای پیام
نظرات