• سه‌شنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۸:۳۶
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404023022139
  • منبع : نمایندگی مازندران

استفاده از انرژی تجدیدپذیر در دستور کار تولید برق در مازندران

استفاده از انرژی تجدیدپذیر در دستور کار تولید برق در مازندران

ایسنا/مازندران سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران، با اعلام اینکه در مازندران برای تولید برق، انرژی‌های تجدیدپذیر از جمله انرژی خورشیدی در دستور کار قرار گرفته و در سطح کشور هم در حال اجراست، گفت: این پروژه‌ها زمان‌برند و ما نسبت به دنیا بسیار کم از انرژی‌های تجدیدپذیر استفاده می‌کنیم.

عبدالرضا دادبود سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت در جلسه شورای اداری شهرستان میاندورود، با تاکید بر مدیریت مصرف انرژی، اظهار کرد: با ناترازی برق مواجهیم این موضوع باید از ابتدای بخش تولید مدیریت شود.

وی با بیان اینکه نیروهای ما فعال و بخشی از این نیروگاه‌ها به زودی وارد مدار می‌شوند، افزود: طبیعتاً بخشی از نیروگاه‌ها باید در زمستان راه‌اندازی می‌شدند تا در تابستان از آنها استفاده شود، اما در زمستان از ظرفیت آنها استفاده شد و اکنون برخی از آنها راه‌اندازی شده‌اند.

سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران یادآور شد: برای مثال نیروگاه ۴۵۰ مگاواتی نوشهر تعطیل بود و دولت تلاش کرد برای کسری موجود از آن استفاده کند.

استفاده از انرژی خورشیدی و تجدیدپذیر برای تولید برق در مازندران

وی با اشاره به قطع برق در کشور به منظور تامین برق مصارف خانگی، تصریح کرد: این اتفاق باعث کاهش میزان خاموشی‌ها در استان شده است.

دادبود با اعلام اینکه در مازندران برای تولید برق، انرژی‌های تجدیدپذیر از جمله انرژی خورشیدی در دستور کار قرار گرفته و در سطح کشور هم در حال اجراست، اظهار کرد: این پروژه‌ها زمان‌برند و ما نسبت به دنیا عدد بسیار کمی از انرژی‌های تجدیدپذیر استفاده می‌کنیم.

وی ادامه داد: دولت در حال سرمایه‌گذاری روی انرژی‌های خورشیدی برای بخش‌های ضروری و حساس ادارات و سازمان‌هاست. در سال آینده بخش عمده‌ای از پروژه‌های انرژی تجدیدپذیر در استان شروع خواهد شد. همچنین در ایام دهه فجر نیز ۶۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در کشور آغاز می‌شود.

معاون استاندار مازندران در امور عمرانی با بیان اینکه برای مدیریت مصرف انرژی به سازوکارهای فرهنگی نیاز داریم، تصریح کرد: با هماهنگی فرمانداران برای گذر از این دوره تابستان باید همکاری لازم را داشته باشیم. در استان وفاق و همدلی خوبی وجود دارد و این همکاری برای گره‌گشایی بسیار مؤثر است.

استفاده از انرژی تجدیدپذیر در دستور کار تولید برق در مازندران

فرماندار شهرستان میاندورود نیز در این نشست با تأکید بر مدیریت منابع مالی در ادارات و اجرای پروژه‌های شهرستانی، اظهار کرد: کمیته برنامه‌ریزی تنها وظیفه برنامه‌ریزی ندارد؛ بلکه باید نظارت بر اجرای پروژه‌های زیرساختی داشته باشد. بنابراین باید هم‌افزایی و هماهنگی بیشتری داشته باشیم.

مرتضی بابایی لولتی با بیان اینکه اگر ما به دنبال افزایش ایمنی در تمام زمینه‌ها هستیم، باید به توسعه زیرساخت‌ها توجه کنیم که در نهایت منجر به توسعه اجتماعی خواهد شد، تصریح کرد: برای این امور با چالش‌هایی مواجهیم که عمده‌ترین آنها مشکلات اعتباری و فنی است و باید برای رفع این موانع همکاری کنیم.

فرماندار میاندورود به تأثیر برنامه‌ریزی با طرح‌های جایگزین کوتاه‌مدت و میان‌مدت برای رفع چالش‌های شهرستانی اشاره کرد و گفت: برای مثال، در حوزه برق نیاز داریم تا پایداری خطوط را برای شهرک صنعتی تأمین کنیم.

وی با تأکید بر همدلی بین ادارات، شوراها و دهیاران شهرستان، اظهار کرد: باید برای بخش‌های مختلف شهرستان مجمعی تشکیل شود و روستاهایی که جمعیتی بالای پنج هزار نفر دارند، بعنوان عضو مجمع در جلسات شورای اداری دعوت شوند.

بابایی لولتی در پایان افزود: پیگیری‌های لازم انجام شده تا شهرستان میاندورود اداره فرهنگ و ارشاد مستقل داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha