• پنجشنبه / ۱ آبان ۱۴۰۴ / ۲۱:۴۷
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404080100407
  • خبرنگار : 50616

رئیس فدراسیون جودو:

۱۲ خانه جودو در سراسر کشور ساخته شد

۱۲ خانه جودو در سراسر کشور ساخته شد

ایسنا/مازندران رئیس فدراسیون جودو از ساخت ۱۲ خانه جودو در استان‌های متخلف کشور در طول چهارساله گذشته و همزمان با تعلیق جهانی این فدراسیون خبر داد.

آرش میراسماعیلی پنجشنبه یکم آبان در حاشیه مجمع عمومی سالیانه هیات جودو مازندران در بهشهر در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد:‌ درحال حاضر نیز توزیع  ۴۵ تخته تشک جدید جودو در سراسر کشور شروع شده تا روند تمرینی ورزشکاران این رشته در همه استانها و شهرها بهتر برگزار شود.

وی افزود: ورزش جودو در کنار رشته‌های کشتی، وزنه برداری، تکواندو برای کاروان اعزامی ایران در المپیک شانس مدال آوری زیاد دارد و از همین رو اراده و برنامه ما براین هست که در المپیک آینده مدال جودو را کسب کنیم.

رئیس فدراسیون جودو تصریح کرد: در این مسیر باید در پرورش مربیان و داوران به سمت جلو برویم بهترین عملکرد را از خودشان نشان دهند.

میراسماعیلی همچنین در ادامه به صحبتهای خود در مجمع عمومی سالیانه هیات جودو مازندران نیز اشاره کرد وادامه داد: حضور ورزشکاران در جایگاه‌های مدیریتی نتایج بسیار خوبی را در پی داشت.

۱۲ خانه جودو در سراسر کشور ساخته شد

وی با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته در جودو مازندران تصریح کرد: به وضعیت جودو مازندران نمره قابل قبولی می‌دهم و از زحمات و میزبانی مناسب استان و شهرستان بهشهر در المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور قدردانی می‌کنم.

رئیس فدراسیون جودو تاکید کرد: المپیاد استعدادهای برتر برای وزیر ورزش و جوانان بسیار مهم است و این موضوع از نگاه تخصصی ایشان نشات گرفته است و معتقدم المپیاد استعدادهای برتر ورزش عطفی برای سرمایه گذاری در آینده ورزش کشور است.

میراسماعیلی در ادامه گفت: توقع من این است که در اتحاد و همدلی پیشرفت می‌کنیم و در این راستا، رئیس هیات جودو مازندران مورد حمایت من است.

وی یادآورشد: در استانی که وضعیت خوبی در کشتی دارد باید ورزش جودو آن در صدر باشد و تاکید می‌کنم جودوی مازندران برای فدراسیون بسیار مهم است.

حسین بریمانی مدیرکل ورزش و جوانان هم در این مجمع با تبریک هفته تربیت بدنی و ورزش گفت: مازندران، استان پرافتخار ورزش کشور است و مسئولان ورزشی در کنار ورزشکاران، پیشکسوتان و مربیان تلاش می‌کنند تا این استان در مدال آوری پیشتاز باشند.

وی افزود: مازندران بیش از ۳۰ درصد مدال آوری کشور را در اختیار دارد و در چهار دوره اخیر آسیایی مازندرانی‌ها سهم بسزایی در افتخارات داشت اما متاسفانه آمایش سرزمینی در حوزه ورزش مازندران رعایت نشد و اعتبارات زیرساختی به اندازه افتخارات مازندران نیست.

وی یادآورشد: مازندران بدلیل داشتن جنگل و دریا، صنایع بزرگ ندارد و موجب شده که در بحث اسپانسر ورزشی مشکلاتی داشته باشد.

مدیرکل ورزش و جوانان در ادامه تصریح کرد: در ورزش مهمترین چیز مدال آوری است و باید با بکارگیری مربیان سازنده و زیرساخت مناسب در همه رشته ها به مدال آوری رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha