به گزارش ایسنا، سیدمصطفی آذرکیش معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش؛ در آئین خشت گذاری همزمان ۸۰ کلاس درس در ۵ پروژه آموزشی در منطقه ۵ که با حضور میرجعفریان معاون استاندار تهران، مجید پارسا؛ مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران و امیر نعمت بنی آدم رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز شهر تهران برگزار شد؛ با اشاره به اهمیت مشارکت خیرین، اظهار کرد: حضور خیرین در این پروژهها نمادی از اتحاد، همدلی و همراهی برای ساختن ایرانی آباد، امن و مقتدر است. همراهی نیروهای لشکری و کشوری، نهادهای مردمی، خیرین و دستگاههای دولتی، جلوهای از وفاق ملی است که تعلیم و تربیت را در اولویت برنامههای خود قرار دادهاند. این موضوع مورد تأکید مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) و ریاست جمهوری نیز قرار دارد.
وی افزود: مشارکت خیرین تنها به ساخت فضاهای آموزشی محدود نمیشود، بلکه آنها با ایجاد زیرساختهای مناسب، زمینهساز ارتقای کیفیت آموزش، تحول در فرآیند یادگیری و تقویت مهارتهای ارتباطی دانشآموزان میشوند.
آذرکیش با اشاره به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، تأکید کرد: مدرسه کانون تربیتی محله است و تمامی نهادها، دستگاهها و مردم در قبال آن مسئولیت دارند. فرزندان، بزرگترین سرمایه خانوادهها هستند و تخصیص منابع از سوی خیرین برای ساخت واحدهای آموزشی، نوعی سرمایهگذاری بلندمدت برای آینده کشور محسوب میشود. مدرسه حلقه اتصال عوامل مؤثر در نظام تعلیم و تربیت است و یکی از مهمترین پیوندهای میان مردم و حاکمیت به شمار میآید.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی در پایان با اشاره به گستردگی نظام آموزش کشور گفت: با بیش از ۱۶ میلیون دانشآموز، ۴۸ میلیون پدر و مادر و بیش از ۱ میلیون معلم، آموزش و پرورش روزانه با نزدیک به ۵۰ میلیون نفر ارتباط مستقیم دارد و بهعنوان بزرگترین رسانه تربیتی، نقش بیبدیلی در شکلگیری شخصیت دانشآموزان ایفا میکند. امیدواریم با مشارکت و همدلی همه فعالان این حوزه، شاهد تحولی بنیادین در نظام آموزشی کشور باشیم.
انتهای پیام
نظرات