• پنجشنبه / ۱ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404030100117
  • خبرنگار : 50163

رئیس شورای دانش‌آموزی شهرستان ابهر تأکید کرد

لزوم توجه به تقویت علمی، سلامت روان و عدالت آموزشی در مدارس ابهر

لزوم توجه به تقویت علمی، سلامت روان و عدالت آموزشی در مدارس ابهر
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان رئیس شورای دانش‌آموزی شهرستان ابهر بر لزوم توجه همه‌جانبه به تقویت علمی، سلامت روان و عدالت آموزشی در مدارس ابهر تاکید کرد.

سیدیاسین کاظمی امروز (پنج‌شنبه یکم خرداد) در نشست شورای دانش‌آموزی شهرستان ابهر با اشاره به جلسه اخیر گروه‌های آموزشی، گفت: در این جلسه مقرر شد برای تقویت علمی دانش‌آموزان، آزمون‌های تستی و تشریحی در مدارس برگزار شود تا دانش‌آموزان آمادگی بیشتری برای امتحانات پیدا کنند.

وی با تأکید بر لزوم کاهش اضطراب دانش‌آموزان به‌ویژه در آستانه امتحانات نهایی و کنکور اظهار کرد: کارگاه‌های مشاوره‌ای با همکاری کارشناسان مشاوره اداره آموزش‌ و پرورش شهرستان ابهر باید به‌صورت منظم برگزار شود. این برنامه‌ها به ویژه برای دانش‌آموزان پایه دوازدهم از اهمیت زیادی برخوردار است.

رئیس شورای دانش‌آموزی ابهر افزود: برای دانش‌آموزان ضعیف نیز باید کلاس‌های جبرانی پیش‌بینی شود و پیشنهاد می‌شود این کلاس‌ها در مدارس کم‌برخوردار به‌صورت رایگان برگزار گردد. انتظار داریم اداره آموزش‌وپرورش در این زمینه حمایت کامل داشته باشد.

وی همچنین بر برگزاری آزمون‌های تستی برای آمادگی کنکور در سطح مدارس تأکید کرد و گفت: برخی مدارس کم‌برخوردار در شهرستان کمتر مورد توجه قرار گرفته‌اند. لازم است اداره آموزش‌وپرورش نظارت بیشتری بر این مدارس داشته باشد و در جهت ارتقای کیفیت آموزشی آن‌ها اقدامات اساسی انجام دهد.

کاظمی به موضوع عدالت آموزشی در سطح شهرستان نیز پرداخت و بیان کرد: «میانگین نمرات در برخی مدارس پایین‌تر از سطح استاندارد است. این مدارس باید مورد بررسی کارشناسان آموزشی قرار گرفته و دلایل افت تحصیلی مشخص شود تا با برنامه‌ریزی دقیق، سطح آن‌ها به میانگین سایر مدارس نزدیک شود.

او افزود: برای ارتقای معدل دانش‌آموزان، باید بر عوامل مهمی مانند انگیزه، جو مدرسه، مشاوره تحصیلی و برنامه‌ریزی آموزشی تمرکز کرد. اگر این موارد به‌درستی شناسایی و پیگیری شوند، نقش مؤثری در افزایش معدل و ارتقای رتبه شهرستان ابهر در سطح استان و کشور خواهد داشت.

کاظمی برخی دلایل افت تحصیلی را چنین برشمرد: مشکلات خانوادگی، کاهش انگیزه، عدم برقراری ارتباط مؤثر بین دانش‌آموز و معلم، تأثیرپذیری از هم‌سالان بی‌انگیزه، استفاده بیش از حد از فضای مجازی و بازی‌های رایانه‌ای و انتخاب ناآگاهانه رشته تحصیلی در پایه نهم، از جمله عواملی هستند که باید جدی گرفته شوند.

وی ادامه داد: بیشترین افت تحصیلی مربوط به بازه پایه نهم تا دهم است. در بسیاری از مدارس مشاور وجود ندارد، در حالی‌که حضور مشاور می‌تواند نقش مؤثری در هدایت تحصیلی و افزایش انگیزه داشته باشد.

رئیس شورای دانش‌آموزی شهرستان ابهر با تأکید بر لزوم اطلاع‌رسانی مناسب درباره خدمات مشاوره رایگان، افزود: دانش‌آموزان باید با حضور در اداره یا از طریق معرفی مدارس، از خدمات مشاوره بهره‌مند شوند.

او در پایان خواستار برگزاری همایش‌های علمی در موضوعات مختلف مانند زیست، شیمی و …، پیگیری نصب پنل‌های خورشیدی در مدارس برای بهبود ناترازی انرژی، و همچنین انجام پژوهش‌های میدانی در مدارس برای شناسایی مشکلات تحصیلی و یافتن راه‌حل‌های مؤثر شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha