• چهارشنبه / ۷ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۴
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1404030704192
  • منبع : جمعیت هلال احمر

٢١ خرداد ماه، پایان زمان ثبت نام موکب‌داران جهت دریافت مجوز ارائه خدمات درمانی در اربعین حسینی

٢١ خرداد ماه، پایان زمان ثبت نام موکب‌داران جهت دریافت مجوز ارائه خدمات درمانی در اربعین حسینی
عکس تزیینی است.

بنابر اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر، موکب‌داران اربعین حسینی جهت ارایه خدمات بهداشتی و درمانی به زائران اربعین تا پایان 21 خرداد فرصت دارند ثبت نام خود را انجام انجام دهند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر، موکب‌داران اربعین حسینی جهت ارایه خدمات بهداشتی و درمانی به زائران اربعین تا پایان 21 خرداد از طریق ثبت نام در وب سایت مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال‌احمر به نشانی http://mokeb.hmc.ir/ فرصت دارند ثبت نام خود را انجام و مدارک و مستندات موردنظر را درج و ثبت کنند.

پس از ثبت، اطلاعات موکب و افرادی که به عنوان کادر درمان ارائه خدمات خواهند داشت در کمیته موردنظر بررسی و پس از تأیید تعداد نیرو و سطح موکب، مجوز فعالیت درمانی در قالب درمانگاه برای آن موکب و به ستاد بازسازی عتبات عالیات ارسال خواهد شد.

گفتنی است؛ تاکنون ٥٠ موکب جهت برپایی درمانگاه و دریافت مجوز ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در این سامانه ثبت نام کردند که اطلاعات و مستندات 15 موکب ناقص است که این اطلاعات باید توسط مسئولان مواکب، رفع شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha