به گزارش ایسنا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا کودکان و نوجوانان مجاز به مصرف هر نوع مادهغذایی با هر میزانی، هستند؟، مطرح کرد: یکی از باورهای نادرست این است که کودکان و نوجوانان با توجه به فعالیتهای زیاد روزانه (که البته با توجه به تکنولوژیهای روز، این فعالیت ها نیز کاهش یافته است) می توانند هر نوع ماده غذایی (اعم از مضر و غیر مضر) به هر میزانی استفاده کنند.
در هر سنی مصرف موادغذایی ناسالم می تواند به بافت ها و سلول های بدن آسیب وارد کند و همین طور باید دانست که عامل بسیاری از بیماری های متابولیک مانند بیماری های قلبی عروقی و برخی بیماریهای دیگر مانند سرطان در بزرگسالی، ریشه در دوران کودکی و نوجوانی دارد.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، از سوی دیگر، مصرف بیش از اندازه موادغذایی و دریافت بیش از اندازه کالری، عاملی برای افزایش وزن حتی در سنین کودکی و نوجوانی بوده و میتواند عاملی برای ابتلا به سندروم متابولیک در سنین پایین باشد.
انتهای پیام
نظرات