• شنبه / ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۰
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1404031006263
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

آیا کودکان و نوجوانان مجاز به مصرف هر نوع ماده‌غذایی با هر میزانی، هستند؟

آیا کودکان و نوجوانان مجاز به مصرف هر نوع ماده‌غذایی با هر میزانی، هستند؟

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر اینکه کودکان و نوجوانان به علت جنب و جوش زیاد مجاز به مصرف هر نوع ماده‌غذایی با میزان دلخواه، هستند، تاکید کرد که مصرف بیش از اندازه موادغذایی و دریافت بیش از اندازه کالری، عاملی برای افزایش وزن حتی در سنین کودکی و نوجوانی بوده و می‌تواند عاملی برای ابتلا به سندروم متابولیک در سنین پایین باشد.

به گزارش ایسنا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا کودکان و نوجوانان مجاز به مصرف هر نوع ماده‌غذایی با هر میزانی، هستند؟، مطرح کرد: یکی از باورهای نادرست این است که کودکان و نوجوانان با توجه به فعالیت‌های زیاد روزانه (که البته با توجه به تکنولوژی‌های روز، این فعالیت ها نیز کاهش یافته است) می توانند هر نوع ماده غذایی (اعم از مضر و غیر مضر) به هر میزانی استفاده کنند.

در هر سنی مصرف موادغذایی ناسالم می تواند به بافت ها و سلول های بدن آسیب وارد کند و همین طور باید دانست که عامل بسیاری از بیماری های متابولیک مانند بیماری های قلبی عروقی و برخی بیماری‌های دیگر مانند سرطان در بزرگسالی، ریشه در دوران کودکی و نوجوانی دارد.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، از سوی دیگر، مصرف بیش از اندازه موادغذایی و دریافت بیش از اندازه کالری، عاملی برای افزایش وزن حتی در سنین کودکی و نوجوانی بوده و می‌تواند عاملی برای ابتلا به سندروم متابولیک در سنین پایین باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha