• سه‌شنبه / ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۴۹
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 1404032013043
  • منبع : سازمان حفاظت محیط زیست

معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست:

آمار چاه‌های آب غیرمجاز در حوزه دریاچه ارومیه افزایش یافته است

آمار چاه‌های آب غیرمجاز در حوزه دریاچه ارومیه افزایش یافته است

معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در حوزه دریاچه ارومیه آمار چاه‌های غیرمجاز برداشت آب نسبت به چاه‌های مجاز افزایش یافته و این آمار با توجه به وضعیت آب دریاچه ارومیه، نگران کننده است.

به گزارش ایسنا احمدرضا لاهیجان زاده در آیین اختتامیه جشنواره جایزه ملی وجدان محیط زیست در کسب و کار از نگاه مردم که صبح امروز در سالن همایش‌های وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، گفت: در هفته محیط زیست قرار داریم و با توجه به وجود نگرانی‌های قابل توجه در حوزه مصرف پلاستیک باید به مسئله کمبود آب هم اشاره کنیم که این نگرانی‌ها افزایش یافته است همچنین به دلیل کمبود آب و خشک شدن تالاب‌ها کانون‌های گرد و غبار در کشور افزایش پیدا کرده است. 

معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست افزود: در فصل گرم سال وضعیت جنگل‌های هیرکانی و زاگرس هم با بحران مواجه است و با ادامه روند کنونی، محیط زیستی برای نه تنها نسل امروز بلکه برای نسل آینده هم به یادگار نخواهیم گذاشت بنابراین باید برای کنترل این وضعیت، برنامه عملیاتی جدی با همکاری دستگاه‌های مربوطه به مرحله اجرا در بیاوریم. 

وی تصریح کرد: بر اساس آمارهای ارائه شده، باید ۱۵ میلیارد متر مکعب از مصرف آب کاسته شود. یک سال از اجرای برنامه هفتم توسعه گذشته و هنوز در این زمینه اقدامی صورت نگرفته است و باید دید در چهار سال آینده چه برنامه‌ای وجود دارد. در حوزه دریاچه ارومیه آمار چاه‌های غیرمجاز برداشت آب نسبت به چاه‌های مجاز افزایش یافته و این آمار با توجه به وضعیت آب دریاچه ارومیه نگران کننده است. 

معاون محیط‌ زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط‌ زیست افزود: یاد شهدای محیط‌بان به‌ویژه شهید کاظم مصدق و شهید هدایت‌الله دیده‌بان را گرامی می‌داریم و این مراسم یادبودها یک اتفاق کوچک جهت قدردانی از جان‌فشانی بزرگ شهداست.

به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، لاهیجان‌زاده در پایان گفت: امیدوارم با اصلاح فرآیندها از جمله اصلاح قانون به کارگیری سلاح و به روز شدن امکانات و تجهیزات حفاظتی فرهنگسازی و آموزش در زمینه محیط‌بانی صورت بگیرد که چرا آنقدر بی‌رحم شدیم تا برای شکار، یک مامور محیط بان را به شهادت برسانیم. امیدواریم با انجام اقدامات شاهد جلوگیری از رخداد این حوادث باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha