• یکشنبه / ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۰
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404032516240
  • خبرنگار : 50599

تاکید فرماندار چابهار بر ضرورت تقویت تجهیزات و منابع آموزشی در این منطقه

تاکید فرماندار چابهار بر ضرورت تقویت تجهیزات و منابع آموزشی در این منطقه

ایسنا/سیستان و بلوچستان فرماندار ویژه چابهار با تاکید بر ضرورت تقویت تجهیزات و منابع آموزشی در این منطقه، گفت: پیشنهاد تأسیس مراکز نوآوری مهارت در چابهار در حوزه‌های کلیدی منطقه‌ای نظیر حمل‌ و نقل دریایی، شیلات، کشاورزی، صنایع‌ دستی و هنرهای بومی به سازمان فنی و حرفه‌ای کشور ارائه شده است.

علیرضا نورا در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر ضرورت تربیت نیروی ماهر بومی متناسب با رشد صنایع و اجرای پروژه‌های ملی در این شهرستان، بیان کرد: پیشنهاد تاسیس مراکز نوآوری مهارت در چابهار در زمینه‌هایی مانند حمل و نقل دریایی و شیلات به سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای ارائه شده است.

وی اظهار کرد: با توجه به ضرورت تربیت نیروهای ماهر در چابهار، فرمانداری شهرستان چابهار برای اجرای طرح‌های ملی در این زمینه اعلام آمادگی کرده است.

وی با اشاره به دیداری که با مدیران سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در ماه جاری با هدف پیگیری مصوبه‌های حوزه آموزش‌های مهارتی داشته است، افزود: مذاکره‌های انجام شده در این دیدار به چند توافق راهبردی برای جهش آموزش مهارتی در سواحل مکران منجر شد.

فرماندار ویژه شهرستان چابهار خاطرنشان کرد: در این دیدار بر اهمیت چابهار در نقشه مهارت‌آموزی ملی، آمادگی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای برای پشتیبانی کامل از توسعه آموزش‌های فنی در منطقه و تشکیل کارگروه مشترک فنی برای احصاء نیازها و تدوین برنامه جامع مهارتی تاکید شد.

نورا ادامه داد: تعهد سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای به پشتیبانی اجرایی و تجهیزاتی از پروژه‌های آموزشی چابهار با هماهنگی فرمانداری و انتخاب چابهار به‌عنوان منطقه آزمایشی اجرای طرح‌های ملی مهارت‌محور به‌دلیل آمادگی میدانی و ظرفیت‌های گسترده منطقه‌ای از دیگر توافق‌های انجام شده با سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور بود.

معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار ویژه چابهار ادامه داد: این توافقات و اجرایی شدن آنها نویدبخش آینده‌ای روشن برای تربیت نیروی متخصص بومی و توسعه زیرساخت‌های آموزشی در سواحل مکران است.

نورا تصریح کرد: جایگاه راهبردی چابهار به‌عنوان پیشران توسعه در جنوب شرق ایران و صنایع بزرگ مانند پتروشیمی، فولاد، شیلات و گردشگری از جمله محورهای این توافق‌هاست.

نورا بیان کرد: تشکیل کارگروه استانی مهارت در چابهار برای انسجام‌بخشی به برنامه‌ریزی‌های آموزش مهارتی با حضور دستگاه‌های اجرایی و صنعتی از دیگر موارد مورد تاکید است.

وی بر برنامه‌ریزی برای ایجاد هنرستان‌های مهارتی و کاربردی در کنار کارگاه‌های آموزشی موجود در چابهار و هموار شدن مسیر برای جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در تأسیس مراکز نوآوری مهارت نیز تاکید کرد.

فرماندار ویژه چابهار با اشاره به پیگیری‌های انجام شده از سوی مسئولان این شهرستان و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور برای توسعه آموزش های مهارتی در این منطقه، تصریح کرد: این موضوع نشان‌دهنده عزم ملی برای توسعه مهارت‌آفرینی در منطقه است و ما با همه توان برای توانمندسازی جوانان بومی و بهره‌برداری از ظرفیت‌های مکران تلاش می‌کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha