• شنبه / ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۳
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1404033119790
  • منبع : سازمان غذا و دارو

سرپرست دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان غذا و دارو اعلام کرد

امتیاز حمایتی به داروخانه‌های خدمت‌رسان در ایام اخیر/تذکر به برخی داروخانه‌های منتخب و شبانه‌روزی

امتیاز حمایتی به داروخانه‌های خدمت‌رسان در ایام اخیر/تذکر به برخی داروخانه‌های منتخب و شبانه‌روزی

سرپرست دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان غذا و دارو گفت: داروخانه‌هایی که در شرایط خاص اخیر به خدمت‌رسانی ادامه داده‌اند، مشمول امتیازهای حمایتی خواهند شد. 

به گزارش ایسنا، دکتر سعید مهرزادی با تأکید بر لزوم فعالیت داروخانه‌ها، اعلام کرد: تعطیلی بدون مجوز، به‌ویژه در داروخانه‌های شبانه‌روزی و منتخب، تخلف است و با متخلفان برخورد قانونی می‌شود. 

وی گفت: فعالیت مستمر داروخانه‌ها در ایام خاص، جلوه‌ای از مسئولیت‌پذیری انسانی، حرفه‌ای و قانونی موسسان و مسئولان فنی است. با این حال، تعدادی از داروخانه‌های منتخب و شبانه‌روزی به‌دلیل نبود پرسنل یا مسئول فنی تعطیل بودند که تذکر دریافت کرده‌اند و باید بدون هیچ‌گونه توجیهی فعالیت خود را از سر بگیرند. در صورت تکرار، برخورد قاطع در دستور کار خواهد بود.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، مهرزادی با قدردانی از داروخانه‌هایی که در روزهای اخیر با تعهد و از خودگذشتگی به ارائه خدمت ادامه داده‌اند، افزود: برای داروخانه‌های روزانه‌ای که داوطلبانه فعال بوده‌اند، امتیازهای حمایتی در نظر گرفته شده و این رویکرد تشویقی ادامه خواهد داشت.

او تأکید کرد: استمرار خدمات دارویی به مردم یک اصل بنیادین است و انتظار می‌رود همه داروخانه‌ها با احساس مسئولیت در این مسیر نقش‌آفرین باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha