• شنبه / ۷ تیر ۱۴۰۴ / ۰۷:۵۰
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404040703950
  • خبرنگار : 71233

آماده باش نیروهای راهور در مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی/ محدودیت و ممنوعیت‌های ترافیکی تا شعاع ۵۰ متری خیابان‌های آزادی و انقلاب

آماده باش نیروهای راهور در مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی/ محدودیت و ممنوعیت‌های ترافیکی تا شعاع ۵۰ متری خیابان‌های آزادی و انقلاب

معاون اجتماعی راهور تهران بزرگ با اعلام تمهیدات ترافیکی مرتبط با مراسم تشییع پیکر مطهر شهدای وطن، از شهروندان درخواست کرد که با نیروهای پلیس راهور تهران بزرگ همکاری و تعامل لازم را داشته باشند.

به گزارش ایسنا، سرهنگ فیروز کشیر گزارشی از تمهیدات ترافیکی مرتبط با مراسم تشییع پیکر مطهر شهدای وطن را تشریح کرد و افزود: امروز شنبه هفتم تیرماه روز تشییع پیکر پاک و مطهر شهدای وطن در جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ایران عزیزمان هست و  محدودیت های ترافیکی و ممنوعیت های توقف در معابر که از قبل اعلام کردیم از ساعت ۲۴ شب گذشته اعمال شده است.

وی اعلام کرد: این ممنوعیت‌های تردد در طول خیابان انقلاب ۱۶ آذر و معابر پیرامونی دانشگاه تهران انجام شده است و پیکر پاک مطهر شهدا از میدان انقلاب تا میدان آزادی امروز تشییع خواهد شد.

معاون اجتماعی راهور تهران بزرگ ادامه داد: همکاران بنده بر اساس اعلام قبلی و محدودیت‌ها و ممنوعیت‌هایی که قبلا به صمع و نظر شهروندان رسیده است را به صورت صد درصدی اعمال کرده‌اند و از شهروندان خواهش می کنیم که با همکاران ما در پلیس راهور تهران بزرگ همکاری و تعامل لازم رو داشته باشند.

وی گفت: از میدان انقلاب تا میدان آزادی تمام خیابان های عمود بر خیابان انقلاب و عمود بر خیابان آزادی تا شعاع ۵۰ متری محدودیت‌های ترافیکی برقرار شده است و معابر و مسیرهای جایگزین آن نیز اعلام شده است. 

به گفته کشیر، شمال به جنوب خیابان حافظ، جنوب به شمال حافظ، تقاطع توحید، تونل توحید در هر دو مسیر، خیابان استاد معین در هر دو مسیر، بزرگراه یادگار امام (ره) در هر دو مسیر و خیابان حجاج و محمدعلی جناح در رینگ بیرونی میدان آزادی مسیرهای جایگزینی هستند که می توانند شهروندان تردد کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha