• چهارشنبه / ۱۱ تیر ۱۴۰۴ / ۰۱:۵۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404041106773
  • خبرنگار : 30147

عضو شورای عالی آموزش و پرورش:

آموزش و پرورش اولویت اول گفتمان دولت چهاردهم است

آموزش و پرورش اولویت اول گفتمان دولت چهاردهم است

ایسنا/خراسان رضوی عضو شورای عالی آموزش و پرورش کشور با بیان این‌که منظومه فکری آموزش و پرورش را سیاست‌های رهبر معظم انقلاب تعیین می‌کند، اظهار کرد: یکی از ابتکار عمل‌های ریاست‌جمهوری در سیاست‌های دولت چهاردهم این بود که آموزش و پرورش را به‌عنوان اولویت اول گفتمان خود در بین تمامی دستگاه‌های اجرایی معرفی کرد.

علیرضا نجفی سه‌شنبه شب ۱۰ تیر، در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان گناباد در خراسان رضوی، افزود: شورای آموزش و پرورش که بالاترین مرجع سیاست‌گذاری آموزش و پرورش است و مسئولیت سیاست‌گذاری و نظارت بر اجرای قوانین و مقررات در آموزش و پرورش را بر عهده دارد، دارای ۲۰ عضو رسمی است.

وی با اشاره به این‌که از ابتدای شروع به‌کار دولت چهاردهم در بیش از ۳۱ جلسه مربوط به آموزش و پرورش، رئیس‌جمهور شخصاً حضور داشته‌اند و پیگیر مسائل مربوط به این حوزه بوده‌اند، خاطرنشان کرد: نهضت عدالت آموزشی در آموزش و پرورش و محرومیت‌زدایی به‌خصوص در مدارس دولتی یکی از اولویت‌های مهم دولت چهاردهم است.

عضو شورای عالی آموزش و پرورش ادامه داد: برای مدارس دولتی و اجرای عدالت آموزشی چند نکته از جمله توسعه فضاهای آموزشی دولتی، احداث مدارس جدید و تخریب مدارس فرسوده، هدف‌گذاری شده است.

نجفی با اشاره به راه‌اندازی پویش "با من" که برای احداث مدارس و تأمین نیازهای فیزیکی مدارس در خراسان رضوی راه‌اندازی شد و در تمامی کشور گسترش یافت، بیان کرد: بر اساس دستور شخص رئیس‌جمهور برای ساخت فضاهای آموزشی همه باید پای‌کار باشند.

 وی با بیان این‌که امیدواریم طی مدت دو سال نیاز شهرستان گناباد به فضاهای آموزشی را به‌طور کامل تأمین کنیم، اظهار کرد: شهرستان گناباد می‌تواند در کشور پیشرو باشد.

ضرورت اختصاص اعتبار به مدارس برای هوشمندسازی

محمد زارعی، فرماندار شهرستان گناباد نیز با تقدیر از همکاری خیرین در ساخت اماکن آموزشی در این شهرستان، اظهار کرد: شهرستان گناباد در حوزه خیرین پتانسیل فراوانی دارد، مردم به بلوغ عینی بزرگی رسیده‌اند که در مدارس سرمایه‌گذاری می‌کنند.

وی با اشاره به توجه دولت چهاردهم بر توسعه عدالت آموزشی، بیان کرد: دولت برای این‌که تمامی دانش‌آموزان از امکانات آموزشی خوبی برخوردار باشند، تمام توان خود را به کار گرفته است.

فرماندار شهرستان گناباد با بیان این‌که اکنون در عصر دیجیتال و مهارت قرار داریم، گفت: امروز فراگیری مهارت و تأمین تجهیزات مورد نیاز، از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی بر اختصاص اعتبارات به مدارس برای هوشمندسازی تأکید کرد و افزود: ۱۰ میلیارد ریال برای هوشمندسازی مدارس این شهرستان طی سال‌جاری اختصاص یافته است؛ ضمن این‌که ۵۰ درصد اعتبار فوق به شهر روشناوند از توابع بخش مرکزی گناباد اختصاص خواهد یافت.

زارعی همچنین به پایان رساندن ساخت مدارس نیمه‌تمام را ضروری دانست و اظهار کرد: امیدواریم هرچه زودتر این مدارس به بهره‌برداری برسند.

بهره‌برداری از پنج مدرسه تا مهر ۱۴۰۴

مجید فدوی رییس آموزش و پرورش شهرستان گناباد نیز از هدایت تحصیلی ۱۴۰۱ دانش‌آموز در این شهرستان خبر داد و گفت: گرچه تکلیف استانی برای هدایت تحصیلی ۵۰ درصد بود، ولی در شهرستان گناباد ۱۰۲ درصد محقق شد.

وی تکلیف امسال استان را برای هدایت تحصیلی دانش‌آموزان ۶۰ درصد اعلام کرد و افزود: امسال در شهرستان ۱۵۱۵ دانش‌آموز داریم که برای هدایت آنها مدیران هنرستان‌ها با مراجعه به مدارس متوسطه اول به معرفی رشته‌ها پرداختند؛ ضمن این‌که جلسات مشاوره نیز برگزار شده است.

رییس آموزش و پرورش گناباد با بیان این‌که دانش‌آموزان پایه‌های نهم از تمامی هنرستان‌ها بازدید داشته‌اند، ادامه داد: از مجموع ۲۲ طرح فعال حوزه آموزش و پرورش این شهرستان، ۱۳ طرح تحت پوشش نهضت توسعه عدالت آموزشی قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: از مجموع طرح‌های این بخش، هشت مدرسه در قالب ۳۱ کلاس درس و ۲ نمازخانه با صرف اعتبار ۲۲۰ میلیارد ریال در حال ساخت هستند که در آغاز سال تحصیلی آینده مورد بهره‌برداری قرار خواهند گرفت.

فدوی در ادامه با بیان این‌که همزمان با شروع تابستان فصل پرکار آموزش و پرورش شروع می‌شود، افزود: برای این‌که ابتدای مهر قطار بزرگ تعلیم و تربیت راه بیفتد، از هم‌اکنون در حوزه‌های مختلف باید هماهنگی‌ها انجام شود.

وی از آموزش و پرورش به عنوان بزرگ‌ترین دستگاه حاکمیتی نام برد و اظهار کرد: برای اولین بار امسال هشت پروژه آموزشی با همت خیرین و اعتبارات دولتی همزمان کار می‌شود که در مهر ۱۴۰۴ نیز پنج مدرسه به بهره‌برداری خواهد رسید.

رییس آموزش و پرورش گناباد با اشاره به این‌که اغلب پروژه‌ها در روشناوند توسط خیرین احداث شده است، بیان کرد: مدرسه آسیه یکی از پنج مدرسه تخریبی شهرستان است که هر چه زودتر باید تعیین تکلیف شود.

وی با بیان این‌که برای مهر ۱۴۰۴ از بحران نیروی انسانی عبور کرده‌ایم، افزود: گرچه طی دو تا سه سال اخیر بیش از ۲۰۰ نفر بازنشسته داشته‌ایم اما امسال این آمار به ۷۵ نفر کاهش یافته است.

فدوی از اضافه شدن ۱۰۹ نفر از طریق آزمون استخدامی خبر داد و تصریح کرد: هیچ نگرانی به لحاظ نیروی انسانی در مهر امسال نداریم.

در ادامه این جلسه، رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان، امام‌جمعه و دیگر اعضای شورای آموزش و پرورش گناباد، با حضور در مدارس و پروژه‌های عمرانی آموزشی، از روند فعالیت‌ها و نیازهای مدارس مطلع شدند.

آموزش و پرورش اولویت اول گفتمان دولت چهاردهم است

در این بازدیدها، مدرسه ابتدایی آسیه و مدرسه والفجر (پروژه نمازخانه شهید علی‌اکبر ازقندی) مورد بررسی قرار گرفت و مشکلات آموزشی، تجهیزاتی و نیازهای عمرانی آن‌ها ارزیابی شد.

 همچنین از آموزشگاه در حال احداث خدادادی در شهر روشناوند بازدید شد و روند پیشرفت فیزیکی پروژه، مسائل پیمانکاری و تأمین منابع مالی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این بازدیدها، اعضای شورا بر تسریع در تکمیل پروژه‌های آموزشی، تجهیز مدارس و فراهم‌سازی محیطی امن و استاندارد برای تحصیل دانش‌آموزان تأکید کردند.

۱۹ هزار دانش‌آموز در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه مناطق شهری و روستایی گناباد، شاغل به تحصیل هستند.

حدود ۹ هزار نفر از دانش‌آموزان گناباد در مدارس دولتی، پنج هزار نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.

مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha