یونس احمدی در نشست تخصصی سلامت شیر در ادارهکل دامپزشکی استان ایلام اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون، نزدیک به ۲۰۰ نمونه شیر از سطح استان جمعآوری و مورد آزمایشهای مختلف از جمله بار میکروبی، آفلاتوکسین، تست حلقوی شیر، سوماتیک سل (SCC)، تقلبات وآنالیز قرار گرفته است، از این تعداد نمونه ۷۰ مورد مربوط به بستنی فروشیهای سنتی سطح استان بوده است.
وی خاطرنشان کرد: براساس گزارشها، استان ایلام دارای ۴ مرکز مجاز شیر، ۳۹ واحد گاوداری شیری، ۱۳۹ واحد لبنیاتی و ۱۲۷ واحد بستنیفروشی سنتی است.
مدیرکل دامپزشکی استان ایلام افزود: بار میکروبی شیر در استان در حال نزدیک شدن به استاندارد ملی است و در برخی از گاوداریهای صنعتی استان حتی به سطح استانداردهای بینالمللی نیز رسیده است.
احمدی با بیان اینکه نشست تخصصی سلامت شیر استان با هدف ارتقاء کیفیت شیر خام، نظارت بر سلامت فرآوردههای لبنی و حفظ بهداشت عمومی استان برگزار میشود، توضیح داد: بار میکروبی شیر در استان در حال نزدیک شدن به استاندارد ملی است و در برخی از گاوداریهای صنعتی استان حتی به سطح استانداردهای بینالمللی نیز رسیده است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دامپزشکی استان ایلام در روز سهشنبه ۴ شهریور، در این نشست همچنین مقرر شد کلاسهای مشترکی با حضور مربیانی از اداره کل دامپزشکی و بهداشت و درمان استان برای متولیان مراکز عرضه سنتی لبنیات برگزار شود.
انتهای پیام
نظرات