مهدی یونسی رستمی، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی و استاندار مازندران در یادداشتی که در اختیار رسانهها قرار داده، آورده است: در این نبرد هویتی، چهار ضلعِ فرماندهی داهیانه مقام معظم رهبری، مدیریت مقتدرانه و موفق ریاست محترم جمهور، شجاعت بیمانند نیروهای مسلح و همدلی و ایثار مردم، تهاجم دشمن صهیونی را درهم شکست و تمام نقشههای مهاجمان را نقش بر آب کرد.
اقدام جسورانه رئیس جمهور دکتر پزشکیان، استاد فرزانهام در تفویض اختیارات کامل هیات وزیران به استانداران، شجاعت مثالزدنی ایشان و حضور پیوسته در صحنه از شورای عالی امنیت ملی تا بازدید از مراکز و مناطق آسیبدیده در تهاجم ددمنشانه دشمن، حمایت و پشتیبانی عملگرایانه و همزمان از دیپلماسی و میدان و روشنگریهای پیوسته ایشان در عرصههای بینالمللی تنها بخش کوچکی از شیوهی مدیریت مثالزدنی استاد فرهیختهام در این رزمگاه خطیر و تاریخی بود.
دولت چهاردهم با استعانت از شجاعت و همراهی ملت، با قلبی آکنده از امید و عزمی راسخ در میدان حاضر شد و توانست بر پایه «گفتمان وفاق» منظومهای رنگارنگ از دیدگاههای متنوع را گرد هم آورد و مفهوم ملت و میهندوستی را ترجمانی تازه کند. مأموریتی دشوار که تنها از مردانی غیور و میهندوست ساخته است. بزرگمردی که با تکیه بر آموزههای نهجالبلاغه، با صداقت و صراحت در کنار ملت ایستاد، با آنها سخن گفت و اجازه نداد برخی از تنگنظریها و تندرویها به انسجام کم نظیر دولت و ملت خدشه وارد کند.
استاد فرزانهام دکتر پزشکیان، همزمان با تأکید بر صلحطلبی و هویت بینظیر انسان ایرانی با شجاعتی مثال زدنی در برابر دشمن سینه سپر کرد و توانست تحت امر فرماندهی کل قوا، پشتیبانی افکارعمومی و با بهرهگیری از توان بالای نیروهای مسلح ضرباتی کاری و پشیمانکننده به دشمن وارد آورد و محاسباتاش را درباره نتیجه همآوردی با ایران برهم بزند.
ایشان نشان داد مسیر طولانی «حرف تا عمل» را میتوان با ایمانی راسخ به خداوند و اطمینانی قلبی به ملت، آنچنان کوتاه نمود که در طول ۱۲ روز، دستاوردی به درازای یک نسل برجای گذاشت.
این «اجماع ملی» نتیجه صداقت رئیس جمهور در مواجهه با ملت و نتیجه ماهها تلاش دولت برای پیادهسازی گفتمان وفاق بود. همانگونه که استاد اندیشمندم بارها گفتهاند: ما هنوز از درک عظمت و شجاعت این ملت عاجزیم.
دولت چهاردهم با فرماندهی مقتدرانه ریاست محترم جمهور در تلاشی شبانهروزی و بیوقفه اجازه اخلال در تأمین اقلام اساسی و سوخت را نداد و در دشوارترین ناترازی تاریخ معاصر ایران با همکاری مردم مانع از خاموشیهای گسترده شد.
ایجاد توازن میان پاسخهای قاطع به دشمن و پیشبرد همزمان دیپلماسی، در کنار گفتگو و ارائه گزارش روزانه توسط سخنگوی دولت به ملت زمینه را برای مدیریت موفق جنگ فراهم آورد و اجازه نداد دشمن بر اذهان ملت چیره شود.
اگرچه برخی از مخالفان بیانصاف که حتی جنگ تحمیلی را ابزاری برای تخریب دولت میدیدند، از هیچ تهمت و توهینی به رئیسجمهوری اخلاقمدار کشورمان فروگذار نکردند، اما ایشان با فروتنی، عزتنفس بالا و رواداری خویش، نگذاشت این صحنهآرایی خطرناک موجب تفرقه در میان سران قوا و آحاد ملت با حاکمیت شود و با تأکید بر همان شعار دوران انتخابات، یعنی «برای ایران» همه را حول مفهوم وطن گرد آورد و بر ضرورت همگرایی و وحدت پافشاری کرد.
استاد ارجمندم دکتر پزشکیان، سیاوشوار از دل آتش دشمنی مهاجمان خارجی و تخریب سازمانیافته مخالفان داخلی گذشت تا بر همگان آشکار شود جان رئیسجمهور در پیوندی عمیق با ایران و ایمان قوام یافته و هیچکس نمیتواند با تهدید و ارعاب، کوچکترین خدشهای به عزم راسخ ایشان وارد کند.
ریاست محترم جمهور با هوشمندی دریافت که برخلاف ادعای دشمنان، هدف غایی آنها از تهاجم به ایران ضربه وارد آوردن به توان هستهای، نفوذ منطقهای و قدرت نظامی ایران نیست، بلکه چشمانداز نهایی ایجاد انشقاق ملی و ایجاد شکاف و آشوب در کشور است.
اما این بزنگاه تاریخی آشکارا نشان داد که گفتمان وفاق رئیسجمهور همچون مانعی اصلی در برابر نقشههای شوم دشمنان ایستادگی کرد و تصریح کرد که توانایی شکل دادن این یگانگی و همدلی جز دکتر مسعود پزشکیان از سیاستمدار دیگری ساخته نبود.
این صحنهآرایی حجت را بر همگان تمام کرد که رأی مردم تا چه اندازه میتواند بر سرنوشت کشور تأثیر بگذارد و آینده یک ملت را رقم بزند.
انتهای پیام
نظرات