سید حامد حسینی در گفتوگو با ایسنا در خصوص صدور مجوز کسبوکار در استان، اظهار کرد: اتحادیههای صنفی استان با ۱۰ هزار و ۸۳۵ درخواست و صدور ۷ هزار و ۶۷۷ مجوز، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با ۵ هزار و ۶۸۷ درخواست و صدور ۴ هزار و ۹۲۱ مجوز، جهاد کشاورزی با ۵ هزار و ۳۶۶ درخواست و صدور ۲ هزار و ۵۴۷ مجوز، اداره کل صنعت، معدن و تجارت با ۲ هزار و ۱۱۰درخواست و صدور ۳۲۷ مجوز و اداره کل استاندارد با یک هزار و ۵۵۹ درخواست و صدور یک هزار و ۱۹۲ مجوز، در سه ماهه ابتدای سال جاری بیشترین تعداد درخواست صدور مجوز را در استان داشتهاند.
وی در خصوص ۱۰ مجوز پرتقاضای خراسان رضوی طی سه ماه ابتدای سال جاری، اظهار کرد: پروانه بهداشتی وسایل نقلیه ویژه حمل کالاهای تحت نظارت دامپزشکی با یک هزار و ۳۱۵ درخواست، پروانه طبابت با یک هزار و ۲۴۲ درخواست، کسب و کار خانگی خیاطی لباس با یک هزار و ۱۷۴ درخواست، پروانه چرای دام در مرتع (فقط تمدید)یک هزار و ۱۷۳ درخواست، کارت بازرگانی یک هزار و ۱۲۶ درخواست، گواهی ایمنی آسانسور (اولیه) با ۷۹۸ درخواست، و .... جزء مجوزهای پرتقاضا در استان طی این مدت بوده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی با اشاره به اینکه بیشترین میزان مجوزهای صادر شده استان در فصل بهار سال جاری است، تصریح کرد: بیشترین میزان مجوزهای صادر شده از پردرخواست ترین مجوزها مربوط به کسب و کار خانگی خیاطی لباس با یک هزار و ۱۵۶ مجوز، پروانه بهداشتی وسایل نقلیه ویژه حمل کالاهای تحت نظارت دامپزشکی بایک هزار و ۱۲۰ مجوز و پروانه چرای دام در مرتع با ۸۴۵ مجوز بوده است.
۶.۸ درصد میانگین تاخیر پاسخگویی به درخواستهای مجوزهای کسبوکار استان در سه ماهه ابتدایی سال جاری
حسینی در بخش دیگر سخنانش خاطرنشان کرد: میانگین تاخیر در پاسخگویی به درخواستهای مجوز کسب وکار در استان در مدت یادشده ۸.۶ درصد است. این درحالی است که میانگین تاخیر در پاسخگویی دستگاههای اجرایی در سال گذشته ۴۷ درصد بوده و این کاهش تاخیر نشانگر افزایش سرعت پاسخگویی دستگاههای اجرایی به درخواستهای متقاضیان در استان است.
وی با اشاره به وظایف ادارات کل استانی برای بررسی نحوه پاسخگویی دستگاههای اجرایی به درخواستهای متقاضیان و تعیین تکلیف درخواستهای ثبت شده در بازه زمانی ثبت شده در درگاه ملی مجوزهای کشور، اظهار کرد: طبق گزارشات اخذ شده از داشبورد استانی در سه ماهه ابتدای سال جاری تعیین تکلیف درخواستهای اخذ مجوز در اداره کل استاندارد، اتاق اصناف کشاورزی و دستگاههای زیر مجموعه وزارت امور اقتصادی و دارایی در استان بدون تاخیر بوده و در مقابل سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران با ۲۷ درصد، سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران با ۲۵ درصد و اداره کل صنعت، معدن و تجارت با ۱۹ درصد بیشترین تاخیر در پاسخگویی به درخواستهای مجوز کسب و کار را در طی این مدت داشتهاند.
مدیر کل امور اقتصاد و دارایی خراسان رضوی بیان کرد: میانگین تاخیر در پاسخگویی به درخواستهای مجوز کسب وکار در استان در مدت مذکور ۸.۶ درصد است. این درحالی است که میانگین تاخیر در پاسخگویی دستگاههای اجرایی در سال گذشته ۴۷ درصد بوده و این کاهش تاخیر نشانگر افزایش سرعت پاسخگویی دستگاههای اجرایی به درخواستهای متقاضیان در استان است.
حسینی ضمن اشاره به وضعیت شهرستانهای استان از منظر تاخیر در پاسخگویی به درخواستهای مجوز کسبوکار طی سه ماه ابتدای سال جاری، تصریح کرد: شهرستان ششتمد با ۱.۷ درصد و میان جلگه با ۱۲.۳ درصد به ترتیب کمترین و بیشترین تاخیر در پاسخگویی به درخواستهای مجوز کسبوکار را در استان به خود اختصاص دادهاند. این درحالی است که میانگین تاخیر در پاسخگویی به درخواستهای مجوز کسب وکار در استان در مدت مذکور ۶.۸ درصد است.
انتهای پیام
نظرات