• سه‌شنبه / ۲۴ تیر ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۹
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1404042414753
  • خبرنگار : 71955

رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان اعلام کرد

ارزیابی تکمیلی داوطلبان اعزام به مدارس از کشور / انتخاب ۴۷۰ نفر جهت اعزام

ارزیابی تکمیلی داوطلبان اعزام به مدارس از کشور / انتخاب ۴۷۰ نفر جهت اعزام

رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه امسال در مرحله اول اعزام معلم به مدارس خارج از کشور بیش از ۱۲ هزار نفر وارد آزمون‌ کتبی شدند که از بین آن‌ها ۱۲۰۰ نفر معلم، مدیر و نیروی اداری به همراه همسران فرهنگی‌شان به مرحله چند برابر ظرفیت دعوت شدند گفت: مجموعه مرکز امور بین‌الملل تلاش می‌کند امسال با ارزیابی تکمیلی حدود ۴۷۰ نفر را انتخاب کند.

ایوب ابراهیمی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص فرآیند ارزیابی معلمان داوطلب اعزام به مدارس خارج از کشور گفت: یکی از اتفاقات خوب در آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت این است که معلمان مورد نیاز برای مدارس ایرانی خارج از کشور به خوبی ارزیابی و برای برقراری پیوند ایرانیان خارج از کشوربا نظامات فرهنگی، اجتماعی و سیاسی ایران معلمان ایرانی در نظر گرفته شود.

وی با بیان اینکه هر چند سال یکبار از بین معلمان رسمی آموزش و پرورش، متقاضیانی برای اعزام از طریق آزمون‌ کتبی، ارزیابی‌ تکمیلی و مصاحبه‌ حضوری انتخاب می‌شوند افزود: امسال در مرحله اول بیش از ۱۲ هزار نفر وارد آزمون‌ کتبی شدند که از بین آن‌ها ۱۲۰۰ نفر معلم، مدیر و نیروی اداری به همراه همسران فرهنگیشان به مرحله چند برابر ظرفیت دعوت شدند.

رئیس مرکز نظارت ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه مجموعه مرکز اموربین‌الملل تلاش می‌کند امسال با ارزیابی تکمیلی حدود ۴۷۰ نفر را انتخاب کند ادامه داد: در مرحله چند برابر ظرفیت ۱۰ درصد این افراد ورود پیدا کرده‌اند و در مرحله پایانی حدود ۴.۷ درصد مرحله دوم انتخاب خواهند شد.

ابراهیمی با بیان اینکه عمده نگاه‌ها بر این است که با ابزارهای متنوع و رویکرد غیرمنعطف، اصیل، دارای منطق و تا حدودی سختگیرانه با رعایت نظامات مختلف انجام شود گفت: در این ارزیابی علاوه بر اجرای کانون ارزیابی که متشکل از مصاحبه، بحث گروهی، تمرین تحلیلی و حل مسئله است چند اتفاق دیگر نیز منجر به شایسته گزینی افراد می‌شود.

وی با بیان اینکه از طریق آزمون روانشناختی، مصاحبه روانشناختی، آشنایی با مفاهیم روخوانی و روانخوانی قرآن، آشنایی با زبان خارجه به ویژه زبان انگلیسی و عربی برای ارزیابی داوطلبان این دوره بهره گرفته می‌شود افزود: بررسی اسناد معتبری که نشان دهد این افراد در دوره‌های مختلف توانسته‌اند خود را از حیث کیفیت عملکرد اثبات کنند در دستور کار قرار دارد، در ضمن سلامت روان، سلامت جسم و مسائل گزینش نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد.

رئیس مرکز نظارت ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه حدود ۱۱ محور در مورد این افراد در حال اجراست ادامه داد: بعد از احصا نتایج، پروسه‌های بعدی به کشورهایی که نظام جمهوری اسلامی حضور فعالانه سیاسی و فرهنگی دارد و کنسولگری یا سفارتخانه دارند تحت عنوان معلمان و کادر اجرایی غیرمعلم در سرپرستی‌های مدارس خارج از کشور و مدارس مستقل حوزه‌های اروپا و کانادا و شبه قاره اعزام و به مدت دو سال با تمدید سالانه اعزام می‌شوند.

ابراهیمی با بیان اینکه فرآیند ارزیابی از ۱۹ تیرماه آغاز و به مدت ۱۷ روز کاری ادامه دارد عنوان کرد: بعد از بررسی‌های نهایی که حدود ۱۰ روز پس از پایان این مرحله است، نتایج به وزارت آموزش و پرورش ارائه خواهد شد، گزینش افراد منتخب آغاز و در نهایت کارهای اعزام آن‌ها انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه اعتراض حق افراد است اظهار کرد: افراد حق دارند برای مواردی که برایشان امتیازآور است اظهارنظر کنند، در تلاش هستیم طی فرآیندی نکات مهم را رعایت کنیم و اگر افراد طی این فرآیند، اعتراضی داشته باشند در همان موقعیت بررسی‌ها را انجام خواهیم داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha