• چهارشنبه / ۲۵ تیر ۱۴۰۴ / ۲۰:۴۱
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404042516141
  • خبرنگار : 50130

معاون رئیس‌ جمهوری مطرح کرد

کردستان در اولویت جبران عقب‌ماندگی‌ها / کولبری شایسته مردم نیست

کردستان در اولویت جبران عقب‌ماندگی‌ها / کولبری شایسته مردم نیست

ایسنا/کردستان معاون رئیس‌ جمهوری در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، با اشاره به عقب‌ماندگی تاریخی استان کردستان، بر لزوم برنامه‌ریزی دقیق و اقدام عملی برای جبران این عقب‌ماندگی تأکید کرد و از توزیع عادلانه منابع، توجه به کم‌برخوردارترین‌ها و بسته‌شدن پرونده کولبری بعنوان اولویت‌های اصلی دولت در کردستان یاد کرد.

 عبدالکریم حسین‌زاده، چهارشنبه ۲۵ تیر در چهارمین جلسه شورای اداری استان کردستان، با اشاره به شرایط سخت کشور در ۱۲ روز گذشته، این سختی‌ها را فرصتی برای هم‌افزایی، انسجام و بازنگری در برخی رویکردها دانست.

وی با تأکید بر لزوم تعامل مسئولان و مردم برای دستیابی به توسعه‌ای همه‌جانبه و پایدار، گفت: دوران پول‌پاشی‌های بی‌ضابطه به پایان رسیده و مردم آگاه‌تر از آن هستند که این نوع برخوردها را بپذیرند.

معاون رئیس‌ جمهوری با تأکید بر لزوم توزیع عادلانه منابع، تصریح کرد: خط قرمز ما در توزیع اعتبارات، توجه به کم‌برخوردارترین‌هاست. نباید اجازه دهیم استان‌هایی که از نظر شاخص‌های توسعه‌ای از میانگین کشوری عقب‌تر هستند، به حال خود رها شوند.

حسین‌زاده با بیان اینکه عدالت در توزیع قدرت و ثروت راهکار اساسی برای دستیابی به توسعه متوازن ملی است، گفت: ما اجازه نمی‌دهیم حق هیچ استانی ضایع شود. کردستان یکی از استان‌هایی است که باید در اولویت جبران عقب‌ماندگی‌ها قرار گیرد.

وی همچنین خواستار بسته‌شدن پرونده کولبری شد و افزود: مردم کردستان شایسته رفاهی در شأن خود هستند، کولبری نباید شغل باشد؛ بلکه باید سیاست‌های رفاهی و اقتصادی به‌گونه‌ای طراحی شود که مردم نیازی به این شیوه‌ امرار معاش نداشته باشند.

معاون رئیس جمهوری با اشاره به سابقه فعالیت خود در مجلس شورای اسلامی و دولت، گفت: در مسیر انتخابم برای این مسئولیت، دو عامل مرا به قبول آن ترغیب کرد: نخست، مسئولیتی که مردم به‌واسطه اعتمادشان بر دوشم گذاشتند، و دوم، اعتقادم به ظرفیت‌های استان‌هایی همچون کردستان که شایسته نگاه ویژه و سرمایه‌گذاری هدفمند هستند.

حسین‌زاده با اشاره به استقلال ساختار معاونت توسعه روستایی در دولت جدید، تمرکز این سازمان را روی سرمایه‌گذاری و کاهش فاصله توسعه‌ای در مناطق محروم دانست.

وی افزود: در دولت سیزدهم، با پدیده‌هایی مواجه شدیم که شاید مواجهه با آنها از توان چندین دولت خارج بود، اما رئیس‌ جمهوری در تمام این بحران‌ها یک لحظه از مردم فاصله نگرفت و با تمام وجود پای کار بود.

حسین‌زاده در پایان با تأکید بر لزوم توجه به حقوق اقوام و اقلیت‌ها تصریح کرد: در اولین سفر استانی‌ام همراه رئیس‌ جمهوری به سیستان و بلوچستان، به‌صراحت گفتم که هیچکس نباید در جمهوری اسلامی احساس دیگری یا تبعیض کند. کرد، بلوچ، ترکمن، فارس؛ همه باید با واژه مشترک «شهروند» دیده شوند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha