• دوشنبه / ۳۰ تیر ۱۴۰۴ / ۰۷:۲۴
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404043018546
  • خبرنگار : 50046

معاون دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد

فعالیت ۲۲۹ مرکز درمان سوء مصرف مواد در خراسان شمالی

فعالیت ۲۲۹ مرکز درمان سوء مصرف مواد در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به فعالیت ۲۲۹ مرکز درمان سوء مصرف مواد مخدر(sud) در استان گفت: این مراکز با همکاری مشترک معاونت‌های درمان و غذا و داروی دانشگاه و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با هدف کمک به افراد برای بازگشت به روال عادی زندگی راه‌اندازی شده اند.

دکتر محمدرضا صفدری در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: مراکز درمان اختلالات مصرف مواد یا SUD با هدف کنترل مصرف، کاهش آسیب و کمک به بازگشت تدریجی افراد به شرایط عادی زندگی در استان توسعه یافته‌اند.

وی افزود: این مراکز با همکاری مشترک معاونت درمان، شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان و معاونت غذا و دارو، به ارائه خدمات درمانی و مراقبتی برای افراد مبتلا به اختلالات مصرف مواد می‌پردازند و تلاش می‌شود ضمن کاهش رفتارهای پرخطر و تنش‌های اجتماعی، شرایط جسمی و روانی این افراد به سمت ثبات هدایت شود.

صفدری با اشاره به رویکرد مراکز درمان نگهدارنده در مدیریت اختلالات مصرف مواد خاطرنشان کرد: در این مراکز تمرکز اصلی بر کنترل سوءمصرف مواد و پیشگیری از وخامت وضعیت سلامت فرد است. در کنار این اقدامات، در صورت امکان، مسیر درمان کامل و ترک مواد نیز پیگیری می‌شود.

وی ادامه داد: هم‌اکنون ۲۲۹ مرکز SUD در استان فعال هستند که متقاضیان می‌توانند به آن‌ها مراجعه کرده و از روش‌های درمانی جایگزین بهره‌مند شوند.

به گفته صفدری، از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون، ۱۱۴ مرکز جدید درمان اختلالات مصرف مواد در استان راه‌اندازی شده که شامل ۸۰ مرکز در بجنورد، ۲۱ مرکز در شیروان، دو مرکز در فاروج، یک مرکز در گرمه، چهار مرکز در جاجرم، پنج مرکز در سملقان و دو مرکز در راز است.

وی بیان کرد: در بجنورد ۱۵۷مرکز، شیروان ۴۰ مرکز، فاروج هفت مرکز، گرمه چهار مرکز، جاجرم ۶ مرکز، سملقان ۱۳ مرکز و در راز دو مرکز درمان اختلالات مصرف مواد در استان وجود دارد که تعداد آن‌ها به عدد ۲۲۹ عدد رسیده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تأکید کرد: راه‌اندازی و توسعه این مراکز نقش بسزایی در کاهش آسیب‌های اجتماعی و ارتقای سطح سلامت عمومی دارد و هدف نهایی، بازگرداندن افراد به جامعه با کمترین پیامدهای رفتاری، اجتماعی و بهداشتی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha