• دوشنبه / ۳۰ تیر ۱۴۰۴ / ۰۶:۳۴
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404043018537
  • خبرنگار : 50046

در روزهای گرم تابستان چه بنوشیم؟

در روزهای گرم تابستان چه بنوشیم؟

ایسنا/خراسان شمالی مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به گرمای شدید هوا، مصرف نوشیدنی‌های مفید برای پیشگیری از ابتلا به گرمازدگی را تشریح کرد.

نسرین علیزاده در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: با افزایش دمای هوا، بدن مقدار زیادی آب و املاح از دست می‌دهد. برای پیشگیری از گرمازدگی و حفظ سلامت، توصیه می‌شود از نوشیدنی‌های طبیعی و مفید استفاده شود. 

 وی تاکید کرد: مهم‌ترین و بی‌جایگزین‌ترین نوشیدنی در گرما، مصرف منظم آب (نه یخ‌زده) است که به حفظ تعادل آب بدن کمک می‌کند. 

 علیزاده افزود: علاوه بر آن دوغ سنتی منبع خوبی از الکترولیت‌ها است و مصرف آن در هوای گرم به جبران سدیم و پتاسیم بدن کمک می‌کند.

 وی به آب هندوانه به ‌همراه تخم شربتی نیز اشاره کرد و ادامه داد: هندوانه سرشار از آب و پتاسیم است. افزودن تخم شربتی سبب افزایش ماندگاری آب در بدن می‌شود و حس تشنگی را کاهش می‌دهد.

 این مسئول با شربت سکنجبین با خیار رنده‌ شده بیان کرد: این نوشیدنی سنتی و مفید برای روزهای گرم که به کاهش گرمازدگی و کمک به گوارش کمک می‌کند.

 وی گفت: دمنوش سرد گل گاوزبان با لیمو یکی دیگر از نوشیدنی‌هایی است که در زمان گرمای شدید هوا می‌توان آن را استفاده کرد، این ترکیب، اثر آرام‌بخش و خنک‌کننده دارد، البته در صورت نداشتن فشار خون بالا.

 علیزاده به نوشیدنی‌هایی که بهتر است در تابستان کمتر مصرف نشوند نیز اشاره کرد و افزود: نوشابه‌های گازدار، چای یا قهوه غلیظ، نوشیدنی‌های انرژی‌زا و شربت‌های صنعتی شیرین، چون موجب افزایش دفع آب از بدن می‌شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha