• سه‌شنبه / ۳۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۰
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404043119532
  • منبع : شهرداری تهران

توکلی‌زاده تاکید کرد

آمادگی شهرداری تهران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین از مرز خسروی

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به برنامه‌ریزی‌های گسترده شهرداری در آستانه اربعین حسینی، از بسیج امکانات و اعزام تیم‌های مدیریتی به مرز خسروی با هدف فراهم‌سازی شرایط مطلوب برای تردد زائران خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمدامین توکلی‌زاده اظهار کرد: کمتر از یک ماه مانده به اربعین حسینی، مدیران شهری منطقه ۲۲ با هدف انجام هماهنگی‌های لازم با مقامات و مسئولان استانی و تسریع در اجرای اقدامات زیربنایی و ایجاد آمادگی‌های لازم برای خدمات‌رسانی هرچه‌بهتر به زوار حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در پایانه مرزی خسروی به استان کرمانشاه سفر کردند.

توکلی‌زاده افزود: مسئولان ستاد اربعین حسینی این منطقه در جریان این سفر دو روزه با تاکید بر بسترسازی مناسب برای ارائه خدمات به زائران اربعین حسینی، تدابیر لازم برای ارائه خدمات حداکثری در این پایانه را با جدیت مورد بررسی قرار دادند.

براساس گزارش سایت شهر، معاون شهردار تهران همچنین با اشاره به جزئیات برنامه‌ریزی‌ها گفت: حضور جهادگران منطقه ۲۲ در بازه‌های زمانی مختلف و اعزام به مرز خسروی، پیش‌بینی اسکان‌های کارگری و تجهیز آن‌ها به سیستم‌های سرمایشی، بازپیرایی فضای سبز مسیرهای منتهی به پایانه، لایروبی انهار در معابر شهری قصر شیرین و نظافت و شست‌وشوی کامل مسیر از جمله اقدامات پیش‌بینی‌شده در حوزه خدمات شهری است و اجرای ویژه برنامه‌های مختلف فرهنگی نیز با دقت مورد بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha