• پنجشنبه / ۲ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۰
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404050200594
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

استاندار کرمانشاه:

خروجی جلسات باید موجب روشن شدن چراغ واحدهای تولیدی شود

خروجی جلسات باید موجب روشن شدن چراغ واحدهای تولیدی شود

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه با بیان اینکه هیچ یک از مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید نباید روی کاغذ بماند، گفت: مصوبات این کارگروه باید گره از کار واحدهای تولیدی باز کند.

منوچهر حبیبی در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان با تأکید بر ضرورت حمایت واقعی از واحدهای تولیدی، اظهار کرد: وظیفه داریم گره‌های واحدهای تولیدی را باز کنیم، راهکار ارائه دهیم و اجازه ندهیم تصمیمات پشت درهای بسته باقی بماند.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه خروجی جلسات کارگروه تسهیل باید موجب روشن شدن چراغ واحدهای تولیدی باشد، گفت: مصوبات این کارگروه جنبه قانونی دارد و اگر دستگاهی در اجرای آن کوتاهی کند، ترک فعل کرده است.

وی افزود: باید کمک‌کننده واحدهای تولیدی باشیم، نه مانع آن‌ها، لذا نباید همه‌چیز را یک بعدی صرفاً به قانون گره بزنیم، بلکه باید با در نظر گرفتن شرایط منطقه‌ای، موقعیت زمانی و مکانی تصمیم بگیریم. تصمیم‌گیری برای یک شهرستان محروم مثل قصرشیرین با تصمیم‌گیری برای مناطق صنعتی مثل کنگاور متفاوت است.

مدیر ارشد استان با تأکید مجدد بر حمایت جدی از تولید و اشتغال استان، گفت: دستگاه‌های اجرایی باید با تمام توان در کنار تولیدکنندگان بایستند و تصمیمات ما باید منجر به چرخش چرخ تولید و روشن شدن چراغ کارخانه‌ها شود.

حبیبی همچنین با اشاره به افزایش بی‌سابقه مصرف برق در پی گرمای شدید هوا نیز گفت: مصرف برق استان به بیش از ۱۰۲۴ مگاوات رسیده که این میزان، رکورد جدیدی در مصرف برق استان به شمار می‌رود و تاکنون چنین عددی را تجربه نکرده بودیم. در این شرایط لازم است برنامه‌ریزی دقیق‌تری برای مدیریت مصرف و جلوگیری از لطمه به روند تولید صورت گیرد.

وی اظهار کرد: ضمن تلاش برای پایداری برق خانگی و جلوگیری از فشار به مردم، باید شرایط به‌گونه‌ای مدیریت شود که صنعت و تولید دچار آسیب جدی نشود. 

استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر ضرورت پرداخت مالیات، بر ایجاد توازن میان وصول مالیات و حمایت از واحدهای تولیدی در استان تأکید کرد و گفت: مالیات یکی از پایه‌های مهم درآمدی دولت است و هر شخص، نهاد یا واحد تولیدی موظف به پرداخت آن است، چرا که مبنای تخصیص اعتبارات به استان‌ها نیز تا حد زیادی به میزان درآمدهای مالیاتی وصول‌شده وابسته است.

حبیبی خاطرنشان کرد: اعتقاد دارم که پرداخت مالیات باید صورت گیرد، اما نباید شرایط به گونه‌ای باشد که فعالیت واحدهای تولیدی مختل شود و باید امکان تداوم تولید و پرداخت فراهم باشد.

وی با اشاره به مشکلاتی نظیر رکود در فروش، بدهی دستگاه‌ها از جمله وزارت جهاد کشاورزی و شرکت‌های پتروشیمی به تولیدکنندگان، افزود: در برخی مواقع شرایط اقتصادی مانند جنگ اقتصادی موجب فشار مضاعف بر تولیدکنندگان می‌شود و در این شرایط باید امکان تهاتر بدهی‌ها و مالیات‌ها فراهم شود.

استاندار کرمانشاه درباره بدهی مالیاتی برخی واحدهای تولیدی گفت: اگر شرایط تهاتر فراهم شد، این مسیر پیگیری می‌شود تا هم درآمدهای دولت تأمین شود و هم فشار از دوش تولید برداشته شود، در غیر این صورت تقسیط بدهی مالیاتی واحدها تا پایان سال می‌تواند راهکاری مؤثر باشد.

مدیر ارشد استان همچنین با تأکید بر نقش محوری بخش خصوصی در رونق اقتصادی کشور اظهار کرد: بخش خصوصی موتور محرک اقتصاد است و حمایت ویژه از آن، به‌ویژه از واحدهای بزرگ و برندهای ملی ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای توسعه و اشتغال‌زایی در استان به شمار می‌رود.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری در روز دوم مرداد، حبیبی بر ضرورت حمایت ویژه از صنایع کوچک به‌ویژه در مناطق محروم و کمتر برخوردار هم تأکید کرد و گفت: در شرایطی که فشارها و بار مالی بر دوش این صنایع است، وظیفه ماست که با استفاده از ظرفیت‌های قانونی و اجرایی، پشتیبانی لازم را فراهم کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha