• دوشنبه / ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۰:۱۷
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 1404052011847
  • منبع : وزارت ارتباطات و فناوری‌ اطلاعات

وقتی خبرنگاران سخن گفتند و وزیر ارتباطات شنید

وقتی خبرنگاران سخن گفتند و وزیر ارتباطات شنید

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشستی با خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای دیدار و گفت‌وگو کرد. در این نشست نمایندگان رسانه‌ها نیز به بیان دیدگاه‌ها، دغدغه‌ها و پیشنهادهای خود در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات پرداختند.

به گزارش ایسنا به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در ابتدای این نشست ضمن تبریک روز خبرنگار، با تأکید بر اهمیت نقش رسانه‌ها به‌عنوان پل ارتباطی میان مردم و مسئولان، تأکید کرد: «ترجیح می‌دهم امروز در این جلسه بیشتر شنونده باشم تا بتوانیم دغدغه‌ها و نقطه‌نظرات شما را بهتر درک کرده و بر اساس آن تصمیمات مؤثرتری برای رفع مشکلات و بهبود خدمات ارتباطی اتخاذ کنیم.»

در ادامه این نشست، خبرنگاران به موضوعات متعددی از جمله کیفیت شبکه ارتباطی کشور، میزان اختیارات وزارت ارتباطات در بهبود شرایط و رفع محدودیت‌ها، و ضرورت بیان صریح مشکلات این حوزه برای افکار عمومی اشاره کردند.

 خبرنگاران از وزیر خواستند با رویکردی شفاف و صریح، موانع موجود را با رسانه‌ها در میان بگذارد.

همچنین، موضوعاتی مثل برگزاری دوره‌ای نشست‌های تعاملی وزیر و معاونان با رسانه‌ها، تشریح پروژه‌ها و برنامه‌های وزارتخانه، گسترش ارتباط با نمایندگان رسانه‌های خارجی، و ارائه گزارش‌های منظم به مردم درباره وضعیت شبکه ارتباطی کشور، به‌عنوان پیشنهادهای عملی از سوی خبرنگاران مطرح شد.

در ادامه، برخی فعالان رسانه‌ای بر لزوم شفاف‌سازی موضع وزارت ارتباطات در خصوص فیلترینگ و تداوم محدودیت‌ها و نیز حمایت از کسب‌وکارهای رسانه‌ای در اکوسیستم اقتصاد دیجیتال کشور تأکید کردند. 

وزیر ارتباطات نیز ضمن پاسخ به بخشی از این پرسش‌ها، از تداوم چنین نشست‌هایی برای افزایش همفکری و تعامل میان وزارتخانه و رسانه‌ها خبر داد.

این نشست که در فضایی باز و به دور از تشریفات رسمی برگزار شد، به گفته حاضران، فرصتی ارزشمند برای شکل‌گیری ارتباط مستقیم میان اهالی رسانه و تیم مدیریتی وزارت ارتباطات بود و زمینه‌ساز تعاملات گسترده‌تر در آینده خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha