• سه‌شنبه / ۴ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۲
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 1404060401829
  • منبع : سازمان هواشناسی

تداوم بارش‌های همرفتی در جنوب کشور تا سه روز آینده

تداوم بارش‌های همرفتی در جنوب کشور تا سه روز آینده

مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد که همچنان در سه روز آینده در برخی نقاط استان‌های جنوبی بارش‌های همرفتی انتظار می‌رود.

به گزارش ایسنا در شبانه‌روز گذشته بارش‌های همرفتی برخی مناطق استان‌های هرمزگان و بوشهر را فرا گرفت، به‌طوری‌که میزان بارش‌ها در ایستگاه «پرکان گیشو» در هرمزگان به ۱۹ میلی‌متر رسید.

اطلاعات مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور نشان می‌دهد که در سه روز آینده نیز احتمال بارش‌های همرفتی به‌ویژه در بعدازظهرها و اوایل شب در برخی نقاط جنوب استان سیستان و بلوچستان، ارتفاعات جنوب کرمان، ارتفاعات هرمزگان و برخی نقاط در جنوب و شرق فارس انتظار می‌رود.

بر اساس آخرین خروجی نقشه‌های پیش‌یابی و مدل‌های عددی انتظار می‌رود فعالیت این سامانه علاوه بر رگبار باران، گاهی با رعدوبرق و وزش باد شدید موقت و در نقاط مستعد با خیزش گردوخاک همراه شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان هواشناسی کشور، مرکز ملی پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور همچنین اعلام کرد که در پنج‌ روز آینده در بیشتر مناطق کشور جوی پایدار و آسمان صاف پیش‌بینی می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha